Last news in Fakti

6 Юли, 2018 15:03 1 145 0

Аутори: Тази Суперкупа е на Херо

  • аутори-
  • херо-
  • суперкупа-
  • славия-
  • лудогорец-
  • успехи

"Футболистите трябва да забравят досегашните си успехи", предупреди бразилеца

Новият наставник на Лудогорец Пауло Аутори започна с трофей начело на орлите, след като разградчани надиграха с 1:0 Славия в битка за Суперкупата на България. Бразилецът обяви, че иска да “подари” тази купа на своя предшественик Димитър Димитров и призова играчите си да забравят за досегашните успехи, тъй като трябва да работят за нови.

“Искам да подаря тази победа на предишния наставник на Лудогорец. Той е бил част от отбора. Искам да поздравя и играчите. Всеки един мач е важен. Ние сме отбор, който обича да побеждава. Има още неща, които трябва да добавим за следващите мачове.

Работихме два дни много усърдно. Смятаме, че все още сме в подготвителен процес. Играчите се възползваха от някои концепции, които тренирахме по време на подготовката. Сега започва сезонът. Целта ни е да бъдем балансиран отбор - и в атака, и защита. Целта е да вкарваме, но и да не ни вкарват. Играчите трябва да работят и в защита.

Имахме доста ситуации, но можеше да създадем още. На почивката говорих с играчите да вдигнат интензитета. Искаме да работим и пресираме всички заедно, а не един, двама или трима.

Трябва да знаем, че успехът е светлина, която може и да изчезне, но престижът е завинаги. Трябва да забравим всичко, което сме спечелили досега и да продължим да работим”, каза Аутори, който разясни, че той и щабът му са разузнали добре първия съперник на Лудогорец в Шампионска лига.

“Направихме анализ на Крусейдърс. Това е днешният футбол. Няма никакви тайни, защото технологиите не го разрешават. Всички имат достъп до информация. Искам да покажем това, което тренираме”, каза бразилският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА