Last news in Fakti

26 Юли, 2018 16:26 1 633 1

Моуриньо: Забавно е как Клоп се промени

  • клоп-
  • финанси-
  • трансфери-
  • моуриньо-
  • критика-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед

Португалецът се заяде с треньора на вечния враг Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед “захапа” своя колега от Ливърпул Юрген Клоп за трансферната офанзива това лято. Мърсисайдци са похарчили около 170 милиона паунда след привличането на рекордно скъпия вратар Алисон. Преди две години босът на “червените” разкритикува Специалния за 90-милионния Пол Погба.

“Мисля, че е ако имаш пари сега, е по-добре да ги инвестираш, отколкото да ги държиш в банката. Проблемът е, че трябва да инвестираш добре. Всъщност мисля, че те го направиха добре, защото привлякоха качествени играчи. Радвам се за тях”, заяви португалецът, запитан за трансферната политика на ливърпулския клуб.

“Също така съм щастлив да се усмихна и да видя, знаете, как един човек може да се промени, как може да си промени мнението. Забавно е”, продължи той. “Те инвестираха не само това лято, предната година също, през януари също. Те вероятно ще бъдат рекордьори по това в Премиър лийг през този сезон. Не виждам никой друг да се доближава до техните харчове. Отбор, който беше финалист в Шампионската лига, няма как да не кажеш, че това е голям кандидат за титлата. Трябва да спечелиш с тези инвестиции”, каза още Жозе по темата.

В неделя Манчестър Юнайтед и Ливърпул излизат в контрола от International Champions Cup в Мичиган и тогава се очакват още закачливи изказвания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Teo

    2 0 Отговор
    Не мога да кажа същото за Юнайтед...