Last news in Fakti

30 Юли, 2018 16:50 3 499 1

Лудогорец може да достигне нови висини

  • урни-
  • коефициент-
  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • лига европа

Българският тим ще е в трета урна, ако влезе в Шампионска лига

Лудогорец има шанс да влезе в историята с уникално постижение за български отбор, откакто УЕФА промени евротурнирите и създаде групова фаза в Шампионска лига и Лига Европа.

В момента разградчани са с коефициент от 37.000 и ако успеят да влязат в групите на Шампионска лига, няма да са при аутсайдерите на жребия, а в трета урна заедно с тимове като Ливърпул, Рома и други.

В четвърта урна, тоест в тази на аутсайдерите, ще са грандове като Интер, Валенсия, Селтик, Галатасарай и други.

Не по-малко впечатляващо ще е мястото на Лудогорец, ако достигне до груповата фаза на Лига Европа. Там орлите имат гарантирано място във втора урна. Но не е изключено да попаднат дори в урната на лидерите и да са водач на група. Условието е два от шестте клуба с по-голям коефициент, които играят квалификации в ШЛ и ЛЕ, да не се класират за групите във втория по сила европейски турнир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Резан

    6 7 Отговор
    Ще има кифтета и кренвирши за " страхотната публика " от робите на Домуз ага .