Last news in Fakti

5 Август, 2018 13:25 1 642 3

Аутуори: Загубата от Локо е напълно заслужена

  • аутуори-
  • лудогорец-
  • загуба-
  • положения-
  • изпускане-
  • локомотив пловдив

"Изпуснахме много чисти положения", заяви бразилецът

Треньорът на шампиона Лудогорец Пауло Аутуори призна, че изненадващата загуба с 0:1 от Локомотив (Пловдив) в третия кръг на Първа лига е заслужена, след като „орлите“ пропуснаха дузпа и един куп положения пред противниковата врата.

„Заслужавахме да загубим, във футбола всичко се случва и топката наказва. Когато изпуснем дузпа и толкова възможности, загубата е заслужена. Както вие казахте, имахме много ситуации, но е успяхме да ги оползотворим като в предишните мачове. Поздравявам противника за победата. Имахме толкова много ситуации, но не бяхме ефикасни в завършващата фаза. Не мога да си обясня как се стигна до тази загуба, играчите спазиха всички указания. В мачове като тези трябва да печелим не само с един гол разлика, но и с повече“, сподели бразилският специалист.

„Трябва да сме много внимателни и много по-точни в завършващата фаза. Липсваше ни ефикасност, всичко останало беше наред. Това, което ме притеснява най-много, е, че не вкарваме голове, а не, че сме на 5 точки от върха. След създадените толкова положения е много жалко да загубим. Ще коригираме проблемите и се надявам да покажем много по-добро лице. Ако отборът не беше показал добър футбол, щях да бъда притеснен. Единственият проблем е, че не успяваме да вкарваме създадените ситуации“, допълни Пауло Аутуори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коло коло

    4 0 Отговор
    И този ще има съдбата на португалеца от преди няколко години.Тогава пак Домусчиев искаше чужденец за треньор.Историята се повтаря.
  • 2 Будалата

    2 0 Отговор
    За жалост все не може да случи на чужд треньор.
  • 3 мнение

    1 0 Отговор
    естествена , че е заслужена загубата. След и като съдията не успя да Ви помогне ,какво още е необходимо - служебна победа заради кашлицата на треньора на гостите ли .