Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 10:58 1 156 0

Мауридес: Това е доста вълнуващ старт

  • мауридес-
  • старт-
  • голове-
  • нападател-
  • цска-
  • старт-
  • титла

"Мечтая да не спирам да бележа", призна нападателят на ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Мауридес реализира деветото си попадение с екипа на ЦСКА от началото на сезона при победата над Дунав с 2:0 в изминалия кръг.

Голмайсторът е много доволен от представянето както на отбора, така и от своето и най-вече от това, че "червените" са сред челните места в Първа лига към момента.

"Миналия сезон в Беленензес го завърших доста силно. Когато отидеш в нов отбор, винаги се нуждаеш от известно време за адаптация. Аз обаче свикнах много бързо в ЦСКА, което е наистина чудесно. В момента сме само на три точки от първото място, а аз на челните места в голмайсторската листа, така че правим вълнуващ старт!

Знам, че е клише, но всеки нападател живее за головете. Когато започнах сезона, набрах изключително високо самочувствие. В същото време привлякох и голямо внимание на съперниците ни и те започнаха да ме пазят по-специално. Но който иска успехи в професионалния футбол, трябва да е подготвен за това. Аз продължавам да преследвам мечтата на всеки нападател - да не спирам да бележа", коментира Мауридес пред бразилското издание "Lance", цитиран от "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА