4 Февруари, 2019 14:34 4 572 8

Григор Димитров на пазар за имоти в България

  • димитров-
  • прибиране-
  • българия-
  • посещение-
  • имоти

Най-добрият роден тенисист бе в България за няколко дни

Григор Димитров бе за няколко дни в България, без да вдига шум и да се натрапва на медиите. Посети родния си град Хасково, отскочи до Перник и Рилския манастир. Две бяха основните причини, за да се прибере у дома. Първо заради рождения ден на майка си и заради годишнината от смъртта на любимия му дядо.

Под сурдинка се говори, че за краткия си престой на родна земя Григор е извадил доста пари. Твърди се, че той е купил огромен апартамент в София, както и парцел, намиращ се близо до родния му град. Целта на последната инвестиция остава загадка. Вероятно Григор планира да строи нещо там, пише "Блиц".

„Човекът си има парите и знае как и за какво да ги похарчи. Той не е от тези, които пилеят сумите си насам и натам за излишни неща и глезотии”, коментират негови близки.

Почитателите на тениса обаче са разочаровани от факта, че Григор няма да е в столицата ни за стартиралия вече турнир София Оупън.

„Да, разбрахме, че е контузен и поради това няма да участва на предстоящата надпревара в Ротердам, където бе подал заявка да е на корта. Но какво му пречеше да остане тук и в първия ден на турнира да се яви в зала „Армеец Арена” и да подкрепи участниците?”, коментират фенове на най-добрия ни тенисист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРЕС

    13 23 Отговор
    Поредния селски софиянец.АМАН от навлици.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    9 9 Отговор
    Точно, още по-зле щом не дойде дори като гост, щом няма да участва на турнира, заради който бе отказал тукашното участие. Контузен или не, присъствието би му донесло изключителен плюс, да прехвърли няколко топки с деца, да поговори с участниците, да е лице на турнира. Толкова ли ще го сбъркат 48часа да отдели.

    Коментиран от #5

  • 4 Само глупаци

    27 4 Отговор

    До коментар #1 от "АРЕС":

    Като теб мислят, че големите градове като Лондон, Париж, а в случая и по-скромната София са им бащиния. За да продължаваш да притежаваш имот в такъв (скъп) град, трябва да имаш съответния (висок) стандарт на живот. Григор със сигурност го има! Само че, такива цървули като теб, останали с едно софийско апартаментче от дядо и нямащи два лева в джоба не искат да си я дават “Софията”. Да си софиянец означава да се ползваш от предимствата - културни, икономически, социални на този град, а не просто да преживяваш там като мишка. С една дума, да си софиянец, е въпрос на статут, а не на месторождение!!!
  • 5 Реалист

    10 7 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    То проблема за турнира в София му е от съвсем друго естесдтво...с мениджъра му искат те да лапат парсата от турнир с този ранг в София, за това са контра на Кралев и статуковото. Това обаче не го оправдава- запоцна малко като Метко да се прави на обиден и да не казва ИСТИНАТА!
  • 6 знам

    12 1 Отговор
    Естествено, че Григор иска да лапа от тунира. Нали ако не е Григор няма да ни дадат АТП турнир. Кралев и Боко не са ли нагли да си правят турнир на негов гръб? Джокович например е дал на чио си да организира турнира в Белград
  • 7 Григор

    9 1 Отговор
    Стига сте се карали и обиждайте един друг а пийте по една ракия и лягайте че утре сте на работа...
  • 8 Селяк

    1 2 Отговор
    Ще си купува 10 декара бостан близо до Аскивьо .