Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 11:02 1 856 6

Левски започва ударна селекция

  • колев-
  • левски-
  • селекция-
  • одит-
  • средства-
  • бюджет-
  • трансфери

Валери Божинов, Живко Миланов, Галин Иванов и Кристиан Димитров могат да се озоват на "Герена"

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев получи зелена светлина от новите силни фигури в клуба, за да прави спешна селекция. Това стана ясно, след като премина одитът показал реалното финансово състоянието на "сините". Целта е ясна - клубът да бъде спасен, за да не последва съдбата на вечния си съперник ЦСКА, който фалира през 2016 година, след като един сезон игра в Трета лига. Основната задача на Колев ще е да стабилизира бюджета през следващите месеци, тъй като в момента заплатите са нереално високи предвид приходите на "сините", пише "Sportal.bg".

Бившият шеф в БФС получи право да затвори сделките за играчите, с които води преговори от 10 дни. В неговите планове попадат предимно български играчи, но не само. Така желаните Валери Божинов, Мартин Райнов, Живко Миланов, Галин Иванов и Кристиан Димитров са получили оферти от Левски. Няма да е лесно да бъдат привлечени всички поради различни причини. Нападателят е свободен агент, но има по-големи изисквания от новия бюджет на "сините", капитанът на Берое е най-близо до контракт, като двата клуба са пред затваряне на сделката, за която е нужна трансферна сума. Крайният защитник до 48 часа трябва да се раздели с АПОЕЛ, като се очаква също да се разбере с Колев. Досегашната звезда на Славия има четири пъти по-голяма оферта от Унгария, която определено не е за подценяване, като ще помисли няколко дни, докато за централния защитник "канарчетата" искат сериозна трансферна сума. Въпреки това в ръководството на Левски цари оптимизъм, че доста от споменатите играчи в следващите дни могат да подпишат с клуба. Най-вече заради това, че въпросните футболисти искат да играят на "Герена", като нито един от тях не е казал категорично, че не би сложил синята фланелка.

Едно нещо е сигурно. В Левски предстоят горещи две седмици в графата трансфери - както за входящи, така и за изходящи, след като вече Габриел Обертан беше продаден в Турция за близо 900 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Урррр за Уефски

    4 3 Отговор
    Никогиш Нема се оправите
  • 2 Кълвач

    2 2 Отговор
    ОтпредИ стават много силни! Като ГЕРБ !
    Мислех, че Николери ще го направят евродепутат, щот много страни е изръшкал!
  • 3 гост

    2 1 Отговор
    а гаджев, ники димитров и мариян огнянов кога.муахахаха безкрайна е говеждата мъка
  • 4 Малко червено негърче

    1 1 Отговор
    Розово-оранжевите продължават да живеят само с една мечта - това, което се случи на тях, да се случи и на Левски. Така ще спят по-спокойно. ГГ упорито и всеотдайно се бори точно за обратното на това, което искат розовите фенове - ГГ иска УЕФА да признае, че Литекс и тирето са един и същ отбор. Ако обаче кажат, че тирейци са наследник на фалиралото ЦСКА, тогава всички искове и задължения стават изискуеми... Ако се случи така, ГГ бързо бързо ще зареже клуба и ще се спаси.... За това трябва да мислите, не за Левски, при нас фалит НЕ МОЖЕ НИКОГА да се случи. И не за друго, а защото БФС И Мин. на спърта вече имат обица на ухото от смехотворния случай с червените. И няма да допуснат да се повтори !

    Коментиран от #5

  • 5 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Малко червено негърче":

    Пинокио това отборче дето ходите да му се радвате не е оригиналното Левски! Оригиналното Левски има лиценз който го държи един човек,ама треее се поинтересуваш малко. Това отборче го създаде Томас Лафчис и след него претърпя още изменения.Така,че информирай се преди да лаеш.А сега идва и краят му.Ще се случи като с ЦСКА ще се преформирате на някаква квазимодо!
  • 6 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Така наречените нови собственици биха задна и тука! Това е естествените развръзки в БГ отборите.