Last news in Fakti

9 Февруари, 2019 10:25 749 0

Рома се върна в час срещу Киево

  • рома-
  • киево-
  • шаарауи-
  • джеко-
  • коларов

"Вълците" се наложиха с 3:0

Рома се върна в час срещу Киево - 1
Снимка: БГНЕС

Рома разгроми с 3:0 като гост Киево и прекъсна серията си от неубедителни резултати. Два бързи гола на Стефан Ел Шаарауи и Един Джеко осигуриха добър аванс на "вълците", а в началото на втората част се разписа и Александър Коларов, който вече има 6 попадения през сезона и е най-резултатният бранител в първенствата от топ 5 в Европа.

Успехът позволи на "джалоросите" да се изравнят по точки с градския си съперник Лацио и да го изместят от четвъртото място благодарение на по-добрата си голова разлика. Киево пък твърдо е на дъното в Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА