Last news in Fakti

9 Февруари, 2019 15:57 3 739 2

Изгонили Манолев заради Ел Маестро?

  • манолев-
  • ел маестро-
  • гонене-
  • цска-
  • дисциплина

Именно Манолев е бил в основата на проблемите по време на дългия лагер в Испания

Изгонили Манолев заради Ел Маестро? - 1
Снимка: БГНЕС

След Нестор Ел Маестро и брат му, Станислав Манолев стана първият футболист, който също си събра багажа от “Армията”. От клуба обявиха официално, че двете страни са разтрогнали договора си по взаимно съгласие и благодариха на 33-годишния футболист, но не уточниха защо се е стигнало до този ход.

Неофициалната версия обаче е, че именно Манолев е бил в основата на проблемите по време на дългия лагер в Испания. Там играчите не са спазвали нужната дисциплина, като ветеранът е бил сред лидерите, твърди “Меридиан мач”. Ел Маестро пък на тръгване е споделил това с ръководството, което веднага е предприело светкавичната раздяла.

Любопитното бе, че Станислав Манолев бе единственият футболист на ЦСКА, който говори при връщането на тима от Испания. Той обеща, че червените ще са по-силни през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тези не са добре

    12 4 Отговор
    Чакат ги само няколко победи и много равни мачове.Посредствена пролет чака ЦСКА и после много пъти раздяла.Продават,гонят,забравят.....няма как да е.

    Коментиран от #2

  • 2 сесека умре

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "тези не са добре":

    имаш предвид литекс ;)