Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 11:02 1 655 1

Ивелин Попов е герой за Ростов

  • попов-
  • ростов-
  • краснодар-
  • герой-
  • купа на русия-
  • гол

"Всичко, което поиска Карпин, го направих", заяви капитанът на националния ни отбор

Ивелин Попов е герой за Ростов - 1
Снимка: БГНЕС

Офанзивният халф на Ростов Ивелин Попов отбеляза гол при победата с 1:0 срещу Краснодар в четвъртфинален мач-реванш за Купата на Русия. По този начин отборът на българския национал продължава на полуфиналите след общ резултат от двете срещи 3:2. Това бе официален дебют на Попето за новия му тим.

"Впечатленията ми от мача са отлични. Появих се на терена като резерва и помогнах на отбора да стигне до полуфиналите. Всичко, което поиска Карпин, го направих. Краснодар започна да атакува повече и бяхме подложени на силен натиск. Защитавахме се добре и след бърза контраатака вкарахме важното попадение. Когато спечелиш, винаги е топло. Не обръщах внимание на студеното време. Знаех, че феновете на Ростов са супер. Благодаря им, че дойдоха на стадиона в това време и ни подкрепиха", заяви Ивелин Попов след срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШОП

    1 0 Отговор
    Попето е истински родолюбец и най добрия футболист на бг в последните 10 години. Той пръв разобличи тотаджиите в нац. Отбор и го направи на терена пред камерите в онзи двубой между бг и люксембурк който завърши 3 на 4 за бг. Благодаря ти Попе