Last news in Fakti

8 Март, 2019 14:29 2 261 2

Моуриньо получи оферта от Реал Мадрид

  • моуриньо-
  • оферта-
  • обмисляне-
  • реал мадрид-
  • солари-
  • предложение

Португалецът ще обмисли много внимателно следващия си ход

Моуриньо получи оферта от Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обсъжда с агента си Жорже Мендеш оферта от друг световен колос Реал (Мадрид), който води от 2010 до 2013 година, когато се завърна в Челси. Според испанските медии следващите часове може да се окажат ключови за ангажирането на Специалния от „кралския“ клуб. Планът на президента на „белия балет“ Флорентино Перес е Сантиаго Солари да не бъде на треньорската скамейка в неделния мач срещу Валядолид, а отборът да бъде ръководен от нов наставник.

В английски издания вече се появиха информации, че Специалния се завръща на 100% в Реал (Мадрид), който спешно търси заместник на Сантиаго Солари след проваления сезон. „Кралският“ клуб отпадна от Шампионската лига и Купата на Краля, а шансовете му за титлата в Примера дивисион са илюзорни.

Испанските медии добавят, че плюс на португалеца пред всички останали негови конкуренти е това, че той е готов да поеме отбора веднага, след като е без работа. Той бе освободен от Манчестър Юнайтед през декември.

Големият проблем за евентуалното завръщане на Моуриньо в Мадрид може да се окажат отношенията му с някои от футболистите. Капитанът Серхио Рамос е в много обтегнати взаимоотношения с португалеца и се смята, че е твърдо против завръщането на Специалния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    9 1 Отговор
    Както се казва, Тоя гладен няма да остане $$
  • 2 ДАРТ ВЕЙДЪР

    1 0 Отговор
    ЗИДАН Е НОВОНАЗНАЧЕН ВЕЧЕ. СОРИ АМА МОУ НЕ СТАВА ЗА БЕЛИЯ БАЛЕТ.ДА ВАРИ В ИНТЕР ТАМ ДА СИ ПРИЛАГА ЗАЩИТНИТЕ СХЕМИЧКИ