Last news in Fakti

13 Март, 2019 05:15 7 319 26

Полицай застреля майката на шампион

  • полицай-
  • стрелба-
  • нож-
  • майка-
  • бокс-
  • шампион-
  • плант

Жената извадила нож на униформения при транспортирането ѝ към болница

Боксьорът Кейлъб Плант преживя поредна трагедия в живота си. Шампионът в суперсредна категория на IBF загуби майка си, която бе простреляна от полицай, след като му извадила нож.

51-годишната жена се почувствала зле и повикала линейка. При транспортирането ѝ към болницата тя извадила нож, а шофьорът извикал полиция.

Пристигналите ченгета не успели да убедят жената да прибере оръжието, след което се стигнало до трагичната развръзка.

Самият боксьор изрази скръбта си от загубата в социалните медии. През 2015-а година спортистът загуби дъщеря си Алия, която се роди с мозъчно заболяване.

Love you forever and always momma . You always said “work hard bubba” and I did. I know that we spent a lot of time wishing the relationship we had was different but you was still my momma. We both wished we could start from scratch so we could go back and you could have a fresh start with me and Maddie. Regardless you was one of the sweetest ladies I’ve ever come across. You had your demons but you’d give the shoes off your feet and your last dollar to someone who needed it less than you. I love you momma and I know you are up there with Alia now and her and grandma finally get to spend time together like we talked abt way back. You are the first one out of all of us to see what Alia is really like so make the most of that and kiss her up and tell her that her daddy loves and misses her. I know in the end it’s your demons we always talked abt that got the best of you. Maybe you always told me because you knew I’d understand because we shared some of the same ones but you didn’t deserve for them to do that to you.

A post shared by Caleb Plant (@calebplant) on Mar 9, 2019 at 5:40pm PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Amix

    125 6 Отговор
    Тука трепят полицаите, а там пергел да им извадиш и те гърмят... Няма тоз познава шефа, няма тоз паралия...
  • 2 qqqqqq

    76 8 Отговор
    Наистина голяма трагедия, Бог да прости жената. Но докато не се вкарат такива закони както в САЩ, България няма да се оправи. Ама бил на някого човек, ама бил циганин, посягаш ли нарушаваш ли закона, крушума.

    Коментиран от #7, #16

  • 3 660

    44 32 Отговор
    ТОВА ЧЕ ЖЕНАТА НЕ Е ПРИБРАЛА ОРЪЖИЕТО НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА ДА Я ЗАСТРЕЛЯТ, "ШОФЬОРЪТ ИЗВИКАЛ ПОЛИЦИЯ" ЗНАЧИ Е ИМАЛ ВРЕМЕ ДА РЕАГИРА НЕ Е БИЛО СИТУАЦИЯ НА ЖИВОТ И СМЪРТ
  • 4 660

    46 11 Отговор
    ДА Я БЕШЕ ГРЪМНАЛ В РЪКАТА ИЛИ КРАКА . . . .
  • 5 Госあ

    44 5 Отговор
    Как беше, страната на неограничените възможности,жена в линейка вади нож. Шофьорът спира и вика ченге,чака да дойде ченгето, явно жената не е била съвсем със всичкия си. Един шофьор и едно ченге около жена с нож. Ченгето я застрелва като куче....
  • 6 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    34 8 Отговор
    Западна демокрация и ценности що не я удариха с електрошока?та с куршума направо?
  • 7 Синдикат на Ало Измамниците

    23 6 Отговор

    До коментар #2 от "qqqqqq":

    Че то 70% от наще ченгели са за куршум между очите.

    Коментиран от #26

  • 8 Болиме

    2 3 Отговор
    К..а
  • 9 ГостЪ

    12 5 Отговор
    Тия са напълно изплякали .
  • 10 гост

    32 5 Отговор
    Ама всеки знае, че полицаят има право да те гръмне и роднините са наясно, че в такъв случай не може да виниш полицията. Всеки тръгнал с оръжие или с нож да напада полицая знае, че той няма да се поколебае да го разстреля и тогава ще е късмет да оцелее, защото не е като по филмите да ги стрелят в крака и ръце, не, цели се в торса, за да няма пропуск. Нормален човек не би извадил нов на спасителите си, явно наркотиците не са й понесли.
    Дайте право на тукашните полицаи да използват оръжие при нападение, сложете им камери и микрофони на рамото, за да се вижда как и кога се използва насилие и огнестрелно оръжие и когато ги нападнат, те да могат да се защитават или да защитават други чрез употребата му. Тогава криминалните и побойниците ще запчнат да мислят дали искат да умрат или да се подчинят на органите на реда.

    Коментиран от #18

  • 11 Ventura

    12 0 Отговор
    Като гледам снимката, тези са от разпръснати по целия свят. А и действията им са в
    кръвта. Вадят брадви, ножове и се саморазправят.
  • 12 полицаи

    20 1 Отговор
    каквото повикало, това се обадило, стара българска народна поговорка, само че във вариант САЩ, 300 милиона население, най много затвори на глава от населението, като в едно малко градче в щата Тексас са намират точно 3 такива са осъдени на смърт и там се изпълняват всяка седмица поне по три екзекуции, годишно загиват около 300 полицай при изпълнение на служебния си дълг, е ха сега ми кажете как няма да я гръмне като му е извадила нож, спомняте ли си на Гала племенника какво извади на полицаите след като беше се нашмъркал като говедо, и какво се случи, още в Академията на полицаите им се казва извади ли оръжие не се споменава какво, дали хладно или огнестрелно, имаш право да го застреляш и закона те пази, докато тук в Еврог...........ските ценности ще те разкостят за подобно нещо, така че отидете ли в САЩ, си помислете хубаво дали ще си свалите ръцете от волана при проверка от пътна полиция, и дали ще имате оръжие в жабката на колата или ще го извадите срещу полицай.

    Коментиран от #20

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Студио Хикс

    2 0 Отговор
    Тази жена изглежда с 10-15 г. по-възрастна от 51 г. ....
  • 15 Именно

    1 1 Отговор
    Някой е взел пари да падне, ама взел че бил ... ?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 асддса

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Като е ненормален човека има начини да се обезвреди и да се лекува после. Защото утре детето ти като излезе и се напие и някой полицай го гръмне защото е направил малка простотия така ли пак ще казваш ?
    Да ви е*а и демократите.
  • 19 Спиро

    6 1 Отговор
    Позната ситуация.И аз съм бил в американска линейка веднъж,лекарите се опитаха умишлено да ме очистят с докторски методи,помислиха ме за невежа сигурно,добре че се усетих навреме и не им позволих,но ако имах нож под ръка сигурно щях да го извадя.В болниците им е същата работа,решават кой ще умре и кой ще живее според това дали е застрахован и какъв му е статуса в обществото.В Америка се трепят за пари и е пълно с мошеници навсякъде,как да не го хване нормален човек параноята.Затова и са им такива безмилостни законите,просто всеки се страхува от всеки и не се знае на кой пръв ще му изгърмят бушоните,затова и друсат яко саради напрежението,но така даже по-лошо става.И ние тука им следваме модела като последните абдали.

    Коментиран от #21

  • 20 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "полицаи":

    Г-н полицай, когато стигнете нивото на истинските полицаи, тогава може да имате претенции! Ясно?! Половината български полицаи не не стават! Комплексари, които сега едва се удържат, та какво остава ако им дадеш и законова основа да стрелят! Ще настане една сеч, която не мога да ти опиша! Имаш ли си представа какви изпити държат там полицаите преди да им дадат значка?! Че тук половината няма да минат тест за елементарно образование, камо ли психотест, който там се прави всяка година, но далеч не е формален, както у нас! Така че, по-кротко. Като цяло съм съгласен с теб, но не слагай каруцата преди коня!
  • 21 898

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Спиро":

    Хехе ))) Посмали манго, както казва народа.

    Докторите се опитали да го убият :))) Егаси и откачалника.

    Коментиран от #23

  • 22 По българските закони

    0 0 Отговор
    Би трябвало когато полицая е видял че са му изкарали нож да премери дължината на ножа и тогава да извади не пистолет а нож със същата дължина...................
  • 23 Спиро

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "898":

    Не е за вярване,нали?Истината е толкова брутална,че нормален човек не би повярвал,освен ако не го изпита на гърба си и с голяма вероятност би се побъркал,понеже е толкова чудовищно,че съзнанието отказва да го приеме.Та затова си прав,истината е за откачалниците,останалите си живеят сладко в илюзия и не дават да бъдат смущавани.
  • 24 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    там полицаите са памперси
    и едниственото което правят е да стрелят
  • 25 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    това момче е много изстрадало
    истинска съдба на боксьор
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.