Last news in Fakti

2 Април, 2019 10:57 1 731 4

Дъжд от пачки в ЦСКА при бой над Лудогорец

  • цска-
  • премии-
  • купа на българия-
  • първа лига-
  • лудогорец

Играчите ще прибера по 15 000 лева, ако победят и в двата мача

Дъжд от пачки в ЦСКА при бой над Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордни премии ще вземат играчите на ЦСКА при постигане на две победи над Лудогорец в Разград през тази седмица. Двата тима се изправят два пъти един срещу друг - първо в сряда от 18:30 часа в четвъртфиналите за Купата на България, а след това им предстои и мач от първенството - в събота от 17:15 часа.

На играчите на Любослав Пенев са обещани по 15 000 лева, ако победят и в двата мача. Футболистите ще останат доволни и при отстраняване на Лудогорец за Купата, като за това ще получат по 10 000 лева. Един успех утре ще отвори вратите към финала, което ще приближи "армейците" към спечелване на трофей през сезона. По 10 000 лева ще вземат футболистите и при успех само в мача за първенството, тъй като ще изравни отбора от Борисовата градина по точки с Лудогорец, твърди "Меридиан Мач".

При определени обстоятелства "червените" могат да се окажат и лидер в първенството. Ръководството на ЦСКА смята, че сега е моментът да бъде нанесен удар върху Лудогорец, който не е много убедителен в последните си мачове, а наскоро настъпи и треньорска смяна. С премиите шефовете от "Българска армия" искат да накарат всички да играят на предела на възможностите си.

В Лудогорец също осъзнават важността на двата мача, но предвидените премии са наполовина. Един успех на момчетата на треньора Стойчо Стоев в мача за първенството ще отдалечи Лудогорец на шест точки пред ЦСКА и на практика ще предреши изхода на битката за титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комарджията

    3 1 Отговор
    Невъзможно! Е.
  • 2 Скептиков

    3 0 Отговор
    И какво толкова ще сътворят за просперитета на България тези
    футболисти, че им обещават космически премии? За какви заплати работят служителите на Гриша Ганчев и на К. Домусчиев?!
  • 3 Националист

    2 0 Отговор
    Разберете негрите и другите раси и ислямски култури са опасни за съществуването на България! Ако сме оцелели 5 века Турско иго, негърско или др. нашествие ще е фатално за България! Циганите малко ли ни са?
  • 4 Цскар

    1 0 Отговор
    Колкото и да ви е яд на ЦСКА, винаги ще го има! Няма друг конкурент на Нямахорец, освен ЦСКА!