Last news in Fakti

1 Май, 2019 14:58 1 876 4

Майкъла: ЦСКА отпадна от битката за титлата

  • майкъла-
  • цска-
  • левски-
  • лудогорец-
  • ботев пловдив-
  • неделев-
  • шансове-
  • титла

"Как не се сетиха за три мача да сложат човек, който да пази Тошко Неделев?", пита легендата

Майкъла: ЦСКА отпадна от битката за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият директор на "Българска армия" Георги Илиев - Майкъла коментира критично представянето на ЦСКА в последните срещи с Ботев Пловдив за Купата на България и първенството. Според бившия бранител е недопустимо в три мача срещу един и същи съперник воденият от Любослав Пенев тим да допусне цели осем гола. Майкъла отписва шансовете на ЦСКА за титлата, като според него отборът е още в сметките заради отпускането в Лудогорец този сезон, който бил паднал на нивото на Левски и "червените".

"Така и не се усетиха да сложат един човек до Неделев. Той си игра сам и в трите мача. Изиграха добро първо полувреме в Пловдив, но като не вкарват... За цяла пролет ЦСКА има един добър мач - с Лудогорец за Купата, но не може да разчиташ на една среща. На 99 процента отпадат от битката за титлата.

Задържат се в сметките единствено защото и Лудогорец са трагични. Падна на нивото на Левски и ЦСКА. Играчите на "Българска армия" нямат самочувствие, това им липсва. Един Неделев има манталитет да се надиграва с ЦСКА, а те нямат да се надиграват дори с Ботев. Сега вече всеки мач ще им е тежък, защото всички видяха, че не е страшно. Лошото е, че с тази игра отблъснаха феновете, които ги подкрепяха впечатляващо", казва Майкъла пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681 БГ

    12 0 Отговор
    Майкъл ! Ами ЦСКА няма треньор !!!! Там стои едно Негодно ДЪРВО Чичовото
  • 2 Цар Вул

    8 1 Отговор
    С този треньор толкова!!Той знае само:Да духа супата!Сам падна в капана!Изчакаха ги да се уморят през първото полувреме и след това:
    Оле...ле!К,во стана?Тая игра се играе с акъл нищо,че е толкова проста!
    Акъл,но не само от играчите .,а и от трньора и другите там наредили се на софрата!!А свинете от Рейзгрейд и Ботев са си дупе и гащи!Цял мач Тошето/дето не можа в Германия да научи и едно здрасти да каже по немски и го изхвърлиха като мръсно коте от кебапчийница/си разхожда фланелката из стадиона!!!Е и к,во ревете сега?Оня дава пари и за стадион в Пловдив Вие искате да бием!Посмъртно няма да стане!
    И Гришата има вина!Да сте видели някой отбор да си продава най добрите играчи и после да иска да става шампион?Не става само с юруш на маслините!!!И тоа "Сватба" ли е брадва ли е Ви нашари с картони като Великденски яйца!!После само дупки попълваме!"Тежко!Тежко!Вино дайте"Пиян аз да забравя що е туй отбор и слава"!!!!!!!КАЗАХ!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 волен сидеров

    9 2 Отговор
    нищо му няма на треньора ,11 мързеливци не стават
  • 4 CHICAGO

    2 0 Отговор
    Този " Майкъла" голям разбирач всеки път .
    Преди пееше , че Ботев щом минат табелката на Пловдив и все падат .
    Сега реве кой , къде и как е сгрешил. Ами стани треньор и ще биеш всички наред . Нали си разбирач ?
    Направихте вашия чорбар " играч на годината " за да го продадете , а пък наш Тошко Неделев 2-Ри с гол от центъра и то на дерби !!!
    Пък много добър бил сега бе :))
    Бре ти да видиш...