Last news in Fakti

9 Юли, 2019 12:57 1 232 12

Лазаров: Не е трагедия, ако не се класираме за Олимпиада

  • лазаров-
  • национален отбор-
  • квалификация-
  • олимпийски игри-
  • лига на нациите-
  • коментар-
  • класиране-
  • българия-
  • пранди-
  • волейбол

"12-ти сме в Лигата на нациите, което е добре", заяви президентът на федерацията по волейбол

Лазаров: Не е трагедия, ако не се класираме за Олимпиада - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българска федерация по волейбол - инж. Данчо Лазаров, коментира представянето на мъжкия национален отбор в Лигата на нациите, но насочи вниманието си към олимпийската квалификация от 9 до 11 август във Варна.

"Това, което беше първата цел - да останем в Лигата на нациите, знаейки, че това ще е много трудно. 12-ти сме в класирането, това е добре. Предстои ни една олимпийска квалификация, на която залагаме много. Ще имаме среща със Силвано Пранди. Ще си поговорим по отношение на подготовката на отбора.", започна Лазаров.

Извън списъка на Силвано Пранди за олимпийската квалификация останаха Георги и Валентин Братоеви, Николай Николов, Николай Учиков и Владислав Иванов.

"Вие виждате тотална промяна в отбора в момента. Според мен той тръгва на тази решителна битка с хора, които е преценил, че на тях може да разчита. Неговите решения не мога да ги коментирам въобще. Не ме питайте за този или онзи състезател. Негово право е той да определи хората, с които тръгва на тази решителна битка. Аз с момчетата съм се чувал, виждал, разговаряли сме, но тази тема не искам да я дискутирам.", продължи той.

На въпрос какво ще последва, ако България не хване първия влак за Олимпийските игри в Токио, отговорът бе:

"Ако не се класираме през август - нищо трагично не е станало. Ние сме просто една от тези 24 страни, които се борят за тези 6 места. Това е първата възможност да се класираме на Олимпиадата и остава още една – континенталните квалификационни турнири, където още пет квоти ще бъдат разпределени, така че през януари отборите имат още един шанс.", добави Лазаров.

От 9 до 11 август България ще се изправи срещу Пуерто Рико, Египет и Бразилия в опит за класиране на игрите в Токио догодина.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    18 2 Отговор
    Тоя мръсник одавна трябваше да си е заминал ... имам познати по навътре .. проблема е .. че президентите на клубове гласуват ... а той им помага да отклоняват от средствата дето влизат чрез БФВ в клубовете и те после му връщат под масата ... бая хора не го харесват и от тях вече ама прекалено са се навързали .. и като доидат избори .. неговите хора са повече ... иначе е пълен смотаняк
  • 2 Borislav Popov

    10 1 Отговор
    Ясно, този си подстеля слама, преди да падне, значи олимпиада няма да видят нашите волейболисти.
  • 3 Кико

    10 1 Отговор
    Е как е добре 12 място, по-зле не сме били не помня от кога. Време е да си върви този дърт лицемер дето съсипва волейбола. Добре че момчетата тренират и се раздават, че при тези далавери във федерацията отдавна да са затрили целия волейбол.
    Не се накрадаха а този дъртофелник има наглостта да дава оценки след цялото му безхаберие.
  • 4 Данчо лазарив

    6 1 Отговор
    Дъртак, крайно време е да се махнеш
  • 5 Кико

    10 1 Отговор
    Да според теб Данчо не е трагедия ако не се класираме, защото Ти си най-голямата трагедия за българския волейбол. Заради теб много момчета намразиха любимия спорт на когото от дадоха живота си в тренировки.
    Не знам какво наказание трябва да ти изпрати Господ, че да не пречиш повече на волейбола в България.
  • 6 постоль

    5 0 Отговор
    Кога най-сетне тая трица ще бъде разкарана от волейбола? Явно добре си плаща където трябва. Фирма "Сиконко" работи!
  • 7 Александър Димитров

    3 0 Отговор
    Да, ДЛ, ти си трагедия..
  • 8 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ТОЙ УБИ КОНКУРЕНТА СИ !!! ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО УБИВА НЕГО ДО ДНЕС , ЗА ДА ВЪРВИМ НАПРЕД !?!?!?
  • 9 хайко

    7 0 Отговор
    Безподобен долен подлец и мръсник! Не знам защо винаги му се разминава за всички подлости, които е сторил в живота си! Ограби "Сиконко", преля парите на всички фирми от холдинга в собствения си джоб и го фалира, излъга стотици свои работници със сладки обещания и им прибра боновите книжки от т.нар. "масова приватизация", после си напазарува безплатно предприятия с тях, а хората, които му повярваха, не са видели и един лев дивиденти за всичките тези 20 години. Не плащаше заплати на хората, които му работеха в студа в Сибир, а хората нямаха пари да го съдят и осъдят и да си получат заработеното. Стотици ограбени и измамени работници!!! Аз бях един от малкото, които го осъдиха и той се принуди да плати заработеното от семейството ми, но с цената на 5 години неравна битка с неговата финансова мощ. Стана причина за смъртта на не един и двама свои служители, уволняваше подлецът без законови основания, защото така му беше по-лесно да се разправи с тези, които не искаха да му се подчинят и да преклонят глава. Така се разправяше с непокорните и във волейбола, и в холдинга. С какво този мръсен подлец е по-добър от Банев и Арабаджиев? Никой никога не му е потърсил сметка досега - цели 20 години! Изглежда здраво си плаща за спокойствието комуто трябва! Хората още 96-та година го кълняха да си купи свещи с ограбените пари от труда им, а него и клетви не го ловят.... Все си е същият алчен подлец и си вярва, че за него няма да има видовден. Е, аз се надявам, че рано и
  • 10 ИСТИНА ЗЛА

    5 0 Отговор
    ТОЯ е ВОЛЕЙБОЛНИЯ Боби Михайлов !!! НЕКАДЪРНИК АЛЧЕН !!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пак ли бе

    4 0 Отговор
    този дърт келеш.....