Last news in Fakti

11 Юли, 2019 10:57 796 0

Хубчев е оптимист преди мача с Ружомберок

  • хубчев-
  • ружомберок-
  • готовност-
  • левски-
  • лига европа-
  • оптимизъм

"Сигурни сме за двубоя", заяви наставникът на Левски

Хубчев е оптимист преди мача с Ружомберок - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев е оптимист за гостуването на Ружомберок. "Сините" стартират в Европа с мач в Словакия. Двубоят с Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа е днес от 19:30 часа.

"Очакваме един мотивиран, компактен отбор, който разчита много на статичните положения. Ще бъде сериозна битка. Аз лично не чувствам напрежение в мен. Изиграхме четири добри мача в подготовката. Подготвени сме за този двубой. Нямам въпросителни около състава. Има трима човека, които не са с нас, но това е нещо нормално във футбола", коментира Хубчев на пресконференцията преди мача.

"Главата ни трябва да е чиста и трябва да мислим през всичките 90 минути. Подхождаме в зависимост от това срещу какъв отбор се изправяме. Ние едва ли можем да правим много промени и ротации. Имаме една сигурност за срещата", добави треньорът на Левски.

"Има няколко човека, на които трябва да се обърне внимание. Хубаво е, че имам футболисти, които мога да използвам на няколко позиции. Всички момчета се влагаха в подготовката. Ще видим колко е готов и Мазурек. Харесва ми мисленето на Живко Миланов. Трябва да се мисли за мача и за тренировката, а не за групите и за шампионската титла", каза още Петър Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА