Last news in Fakti

21 Август, 2019 11:56 1 386 0

Гари Невил: Трансферът на Санчес бе катастрофа

  • невил-
  • санчес-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • катастрофа-
  • трансфер-
  • форма

"Трябва да го разкарат възможно най-бързо", смята легендата на Манчестър Юнайтед

Гари Невил: Трансферът на Санчес бе катастрофа - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил сподели своята гледна точка за престоя на Алексис Санчес на “Олд Трафорд”. В последните дни усилено се говори, че чилиецът е пред трансфер в Интер. Според Невил, това е добра новина, тъй като представянето на Санчес с екипа на “Червените дяволи” е било пълна катастрофа.

“Зарадвах се при неговото привличане, защото той е борбен нападател, който се движи по цялата линия на атаката и умее да бележи голове. Но представянето му в Юнейтед бе пълна катастрофа. Не мога да се обясня какво се случи. Явно има двама Санчес - един, който игра в Арсенал и Барселона и друг, който бе в Манчестър Юнайтед. Трябва да го разкарат възможно най-бързо. Ромелу Лукаку бе продаден, защото не искаше да остане на “Олд Трафорд”. В клуба има още 4-5 футболисти, които искат да си тръгнат. Солскяер трябва да се отърве поне от двама сега и от останалите след края на сезона”, отсече Невил.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА