3 Септември, 2019 12:00 11 022 9

Ново напрежение в ЦСКА, Люпко подозира двама играчи в бойкот срещу него

  • люпко петрович-
  • цска-
  • напрежение-
  • подозрения-
  • бойкот-
  • занев-
  • тиаго

Очертава се Петър Занев и Тиаго да последват съдбата на Николай Бодуров и Рубен Пинто

Ново напрежение в ЦСКА, Люпко подозира двама играчи в бойкот срещу него - 1
Източник: БГНЕС

Люпко Петрович развърта метлата на „Армията”. Новите грешници за треньора на ЦСКА са капитанът Петър Занев и португалецът Тиаго. Двамата играха трагично в дербито с Левски и бяха заменени още на полувремето. В тяхно отсъствие ''червените'' успяха да изравнят резултата от 0:2 до 2:2. Оттук нататък Занев и Тиаго ще са със статут ''замразени'' и едва ли скоро ще се появят на терена с червената фланелка. Мнителният Люпко дори подозира двамата в бойкот срещу него. Капитанът и португалецът са в приятелски отношения с отстранените Николай Бодуров и Рубен Пинто. Освен това те се водят хора на главния мениджър Стойчо Стоилов, с когото Люпко Петрович трудно комуникира. Тиаго лази по нервите на фенове и треньори от началото на сезона, като заради негови грешки ЦСКА изпусна победите срещу Етър и Дунав, пише ''България днес''.

Така бунтарите на ''Армията" вече стават четирима. По всичко изглежда, че те ще чакат смяна на треньора, за да бъдат евентуално реабилитирани. Петрович бе само на няколко минути от почти сигурно напускане на ЦСКА. На полувремето феновете на ''червените'' освиркаха сърбина, а при загуба се очакваше той да подаде оставка.

''В следващите мачове ще играят тези, които са най-добри - каза Люпко след дербито. - Когато губиш с 0:2, е ясно, че треньорът е виновен. Не оправдавам играчите за първото полувреме. Публиката има право да критикува. Няма проблем да се махна и утре. Не се страхувам от това. За мен не е проблем. Добър отбор сме, но ни липсват други неща", заяви Петрович след дербито с Левски.

Треньорът ще трябва да избере и нов капитан при очакваното изолиране на Занев. През второто полувреме срещу Левски лентата носеше Раул Албентоса, който пристигна в отбора само преди няколко седмици. Именно испанецът се превърна в герой за ЦСКА срещу Левски с изравнителния си гол две минути преди края. Албентоса за кратко време показа лидерски качества и няма да е изненада, ако капитанската лента бъде поверена на него.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8256

    24 4 Отговор
    Смешното е, че тези които го освиркваха, трябва да го подкрепят... Два пъти по-смешно е, че за по-малко от час го плюха, а после целуваха.
  • 2 багай бе

    9 7 Отговор
    дърт мурук....
  • 3 Кой68

    11 3 Отговор
    Годинките си казват думата Люпко?
  • 4 Боко

    16 3 Отговор
    Има причина работата в ЦСКА да не върви , я треньор , я някой по голям шеф !? Но нещата не вървят и става се по зле !
  • 5 ПЕНКО

    16 0 Отговор
    СПОМНЕТЕ СИ РИНУЛС МИКЕЛС - И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ - КЪКЪВ ТРЯБВА ДА Е ТРЕНЬОРЪТ !!!!! РЕАЛНО:-- - БОЙ ПО "ЛАЙ-НАТА" ФУТБОЛИСТИ ...БОЙ ...БОЙ...БОЙ - И ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ В" КОЛЕКТИВ "--ЗА САМОЗАЩИТА И ПОБЕДИ .....-ПРОСТА ПСИХОЛОГИЯ !!!!!!!!!!!!!
  • 6 Койчо

    11 1 Отговор
    Навремето Симолията, като треньор, ги риташе и биеше непокорните, вкарваше ги в правия път.
  • 7 Гъчо

    4 7 Отговор
    Деди Люфко ще води микренци с памперс.
  • 8 Джайча

    4 4 Отговор
    До 2-3 години тия пак ще припознават... Особено ако догодина и 1948 влезе в "елита"... Тогава поне циркове ще гледаме. :-))

    Коментиран от #9

  • 9 Син дебил

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Джайча":

    Да, ще при познават Динамо от гара Левски или Елин Пелин...