Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 18:06 1 668 10

БФС с революционна промяна, която удря по топ клубовете на България

  • футбол-
  • бфс-
  • изпълком

Глоби и наказания за четвъртите съдии, съдийските наблюдатели и делегатите на мачовете от първенството

БФС с революционна промяна, която удря по топ клубовете на България - 1
Снимка: БФС


Изпълкомът на БФС налага революционна забрана, касаеща най-вече топ клубовете на България. Според нея родните тимове вече няма да имат право да пускат вратари, които са с паспорти от държави извън Европейския съюз. Промяната влиза в сила от сезон 2020/2021 г.

"Ръководните фактори в българския футбол също така приеха предложението за налагане на глоби и наказания на четвъртите съдии, съдийските наблюдатели и делегатите на двубои от вътрешното първенство при неспазване или незадоволително изпълнение на служебните им задължения, както и предложението на Треньорската школа за забрана участието на вратари с паспорти от държави извън Европейския съюз в професионалния ни футбол от началото на състезателната 2020/2021 година", обявиха от БФС чрез официалния си сайт.

Припомняме, че в Левски титуляр в момента е черногорецът Милан Миятович, а в ЦСКА бразилецът Густаво Бусато. В Лудогорец се разчита главно на Пламен Илиев, но и на бразилеца Ренан дос Сантос.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    16 2 Отговор
    Перуката бащински брани татовото че не пази????То и за полевите играчи трябват промени-много чужденци,а българите ниц?
  • 2 Павел Николаев

    8 1 Отговор
    Е каква е тази революция? Марселиньо - българче, онзи другият и той. Третият Вандерсон ... ? И в БФС забраняват чужденци вратари ??? Това ако е революция аз съм Роберто Баджо
  • 3 Гост

    2 2 Отговор
    Къв е тоя израз ''топ клубове''?
  • 4 Порно

    3 1 Отговор
    Това си е шуробаджанащина. Перуката прави само простотии.
    Никито за нищо нв става........ Да си седи на пейката и да му плащат. Но поне няма и да му вкарват. И Божинов бяма да плаче за баджанака.
  • 5 браво

    4 1 Отговор
    Трябва да играят български момчета
  • 6 Пената от Мировяне

    6 0 Отговор
    Това е за да играе Мамин Ники!
  • 7 МАНЬО

    4 1 Отговор
    Перуката не спря да бута некадърния си догледник и да го предлага къде ли не ама като нищо не става от него още два закона да измисли пак няма да играе ! Затова и националния отбор ще е трагичен той ще е единствения в света с вратар който е резерва в клубния си отбор!
  • 8 Перука проскубана махай се

    2 2 Отговор
    Бобката Перукера зет си настани в Лозенец в апартамента на футболния съюз. Ресторанта в базата в Бояна даде на малкия губер да го работи и да тъпче Фърфолета кроасани, докато го чака да се изпоти на тренировка. Сега и до 50 години му подготвя почва да играе ...Но къде и кой ли ще му плаща-Божков напуска и УЕФСКИ УМРЕ
  • 9 Фен

    3 0 Отговор
    Това е голяма крачка за развитието на българския футбол ! Следващата е забрана на лица под 18 години да посещават футболни мачове поради ширещата се порнография по терените ни .
  • 10 Азазел

    2 0 Отговор
    Ако някой си мисли, че е удар и срещу Лудогорец, греши. Няма как Боби да се озъби на Домусчиев. От догодина трябва да очакваме, при заварено положение, десните защитници да играят до 50 годишни.
    п.п. Ренан има паспорт от ЕС.