Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 07:37 741 0

Днес стават ясни съперниците за 1/8-финалите за Купата

  • купа на българия-
  • жребий-
  • бфс

11 часа в националната футболна база в Бояна

Днес стават ясни съперниците за 1/8-финалите за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Жребият за 1/8-финалите на турнира за Купата на България ще бъде изтеглен днес от 11,00 часа в националната футболна база в Бояна.

Класиралите се до тази фаза 16 отбора ще бъдат разпределени в осем двойки. Победителите ще се определят в една среща, като при равенство в редовното време следват продължения и евентуално дузпи.

Домакин ще бъде отборът, изтеглен първи при жребия. В този кръг мястото на тимовете във футболната йерархия няма да има значение. В 1/16-финалите домакинско предимство получаваха отборите от по-ниското стъпало.

Срещите от 1/8-финалите ще се изиграят съответно на 29, 30 и 31 октомври. До края на 2019 година ще се проведат и 1/4-финалите, като това ще се случи в периода 3-5 декември. Те също ще се решат в един мач. Едва в полуфиналите ще има мачове при разменено гостуване.

От 16-те участника в днешния жребий представителите на елита са 11. Това са отборите на Лудогорец, Левски, ЦСКА-София, Черно море, Ботев Пловдив, Славия, Ботев Враца, Локомотив Пловдив, Арда, Берое и Витоша.

Останалите пет са представители на Втора лига - ЦСКА 1948, Литекс, Кариана Ерден, Ботев Гълъбово и Септември София.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА