Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 14:26 1 173 0

Гонзо: Левски няма да ни избяга

  • гонзо-
  • левски-
  • локомотив пловдив-
  • купа на българия-
  • вратари-
  • жребий

"Ако побеждаваме за Купата, ще срещнем и "сините", заяви спортният директор на Локо Пловдив

Гонзо: Левски няма да ни избяга - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на актуалния носител на Купата на България Локомотив (Пловдив) Георги Иванов присъства на тегленето на жребия за осминафиналите. "Смърфовете" се паднаха да домакинстват на Литекс.

"Всички отбори, които са достигнали до тук, са силни. Може би сме фаворит, но няма да бъде лек мача с Литекс", коментира спортният директор на "черно-белите" Георги Иванов.

На въпрос дали битката за медали и първите места в първенството няма да бъде приоритет, Гонзо отговори: "Нашият отбор е добре подготвен и ще играем на двата фронта. Специално за първенството още нищо не е ясно, има прекалено много мачове, които ще определят класирането. Винаги който е домакин, има предимство, но няма да подценим Литекс, нищо че е във Втора лига. Да, желанието на собственика Христо Крушарски беше да играем с Левски, но мисля, че ако вървим напред в турнира, и Левски няма да ни избяга."

Бившият голмайстор даде мнението си и за вчерашното решение на Изпълкома на БФС да наложи ограничения за вратарите от страни, които са извън ЕС.

"Не намирам логика да се ограничи влизането в нашето първенство на вратари, които са извън ЕС. Но така или иначе Локомотив това не го касае, тъй като имаме български вратари и те са от най-добрите в първенството. По принцип колкото повече ограничим чужденците, толкова по-силен национален отбор ще имаме. Това обаче не може да се случи заради Европейския съюз, но не смятам, че вратарският пост в България е проблемен, за да взимаме такива решения", завърши Георги Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА