Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 08:58 3 294 0

На "Анфийлд" предрекоха собствения си резил

  • шампионска лига-
  • ливърпул-
  • рб залцбург

В 39-ата минута Залцбург намали на 3:1, но вместо този резултат на таблото бе изписано 3:3

На "Анфийлд" предрекоха собствения си резил - 1

Шампионът на Европа Ливърпул снощи се размина с истински резил в Шампионската лига, след като поведе с 3:0, допусна изравняване до 3:3, но в крайна сметка успя да победи с 4:3 австрийския РБ Залцбург.

Днес обаче пресата на Острова показа изключително любопитни снимки от светлинното табло на "Анфийлд" от вълнуващата среща. Оказа се, че "червените" са предрекли собствения си крах, още преди той да се е състоял.

В 39-ата минута Чан Хуан вкара за "биковете", намалявайки на 3:1, но вместо този резултат на таблото бе изписано 3:3, което стана факт, но на по-късен етап от двубоя.

На "Анфийлд" предрекоха собствения си резил
СНИМКА: Getty Images/Guliver

В крайна сметка "лошото" пророчество на мърсисайдци не се оказа фатално, след като Мохамед Салах донесе ценния първи успех от тазгодишното издание на Шампионската лига за Ливърпул, вкарвайки в 69-ата минута за крайното 4:3.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА