Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 00:01 2 089 0

Голов спектакъл и победа с 4:3 за Ливърпул срещу Залцбург (видео)

  • шампионска лига-
  • ливърпул-
  • ред бул залцбург-
  • ред бул залцбург

"Мърсисайдци" изпуснаха преднина от три гола

Голов спектакъл и победа с 4:3 за Ливърпул срещу Залцбург (видео) - 1
Снимка: БГНЕС

Изключително здрав мач изиграха отборите на Ливърпул и Ред Бул Залцбург, в които паднаха седем гола. На "Анфийлд" европейският шампион победи с 4:3 и записа първата си победа в Група Е на Шампионската лига.

Преди две седмици мърсисайдци инкасираха поражение след късни голове като гост на Наполи. Днес селекцията на Юрген Клоп имаше усещането, че рано-рано е решила двубоя в своя полза. Садио Мане се възползва от пас на Фирмино за 1:0, Робъртсън усвои в 25-ата, а Салах направи 3:0 в 36-ата след пас отново на Фирмино.

Минути по-късно гостите върнаха едно попадение и Хуанг се разписа за 1:3. Залцбург можеше да вкара втори гол в началото на втората част след грешка на вратаря Адриан, който изрита топката в крака на съперник, но рикошетът я насочи извън мрежата. Австрийците все пак стигнаха до втори гол, дело на Минамино в 56-ата минута. Шокът за Ливърпул беше пълен четири минути по-късно, когато Ерлин Халан изравни за 3:3.

Мърсисайдци успяха да се измъкнат от възможността да претърпят пълен обрат и отново поведоха за 4:3 с гол на Салах в 69-ата минута, оказал се победен.

Ливърпул остава на трета позиция в групата и заедно със Залцбург е с по 3 точки, докато лидерът Наполи е на върха с 4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА