Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 10:28 2 416 1

Николай Киров и италианец варианти за ЦСКА

  • цска-
  • николай киров-
  • треньор

Чуждият специалист е препоръчан от спортния директор на "червените" Кристиано Джарета

Николай Киров и италианец варианти за ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Италиански опитен наставник или бившият старши треньор на Ботев (Пловдив) Николай Киров са фаворити за поста на Люпко Петрович, който напусна ЦСКА-София, твърди "24 часа". Чуждият специалист е препоръчан от спортния директор на "червените" Кристиано Джарета.

Пловдивчанът Киров пък спечели уважението на шефовете на ЦСКА-София с победите, които постигна над тима от Борисовата градина през пролетта, които на практика им отнеха Kупата на България и шампионската титла и го превърнаха в своеобразен екзекутор на тима.

Белия беше уволнен от Ботев, след като загуби финала за Купата от градския съперник Локомотив. 44-годишният бивш вратар в момента е без отбор и е готов за ново предизвикателство пред себе си в кариерата. И защо то да не е на "Армията".

72-годишният Петрович напусна досегашния си клуб заради натиска от страна на феновете, които открито поискаха оставката му още на стадиона в Стара Загора при загубата с 1:2 в неделя.

Предишният старши треньор Добри Митов ще замени напусналия Люпко Петрович начело на ЦСКА-София, засега само в предстоящия домакински мач срещу Витоша. Негови помощници ще са сърбинът Милош Крушчич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Динчев.

След този мач има пауза заради евроквалификациите на националния тим и тогава ще бъде назначен постоянен треньор. Феновете искат той да бъде Стойчо Младенов, но ветеранът е обвързан с казахстанския Кайсар, а в неделя му предстои финал за Купата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    И на какъв език ще си говори италианеца с футболерите? Като Пранди в волейбола,на англоиталиански ли?!?!