Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 09:05 1 208 3

Бодуров остава в немилост и след треньорската смяна на “Армията”

  • цска-
  • николай бодуров

Централният защитник не взе участие и във вчерашната тренировка на “червените” на базата в Панчарево

Бодуров остава в немилост и след треньорската смяна на “Армията” - 1
Снимка: БГНЕС

Николай Бодуров няма да се завърне в състава на ЦСКА-София, както се надяваха мнозина след раздялата с Люпко Петрович. Доскорошният капитан продължава да не тренира с отбора и е отстранен до второ нареждане. Централният защитник не взе участие и във вчерашната тренировка на “червените” на базата в Панчарево, която бе водена от досегашните помощници на Люпко. Очевидно конфликтът на национала не е бил със сърбина, а с шефовете на “Армията” и няма как да бъде потушен. Люпко старателно отбягваше въпросите за Бодуров и ги пренасочваше към ръководството на отбора.

Николай Бодуров отпадна изненадващо от състава на ЦСКА-София за първия мач с украинския Заря (Луганск) в Лига Европа. Оттогава той не е влизал дори в групата за официалните мачове. Заради него националният селекционер Красимир Балъков наруши принципите си и го викна за мача с Англия, като дори го пусна титуляр на “Уембли”. Защитникът обаче не бе на ниво, тъй като му липсва игрова практика. Сега той не е част от отбора на България за срещите с Англия и Черна гора.

Драмата около 33-годишния футболист ще се разреши най-рано през зимата. Той има договор с ЦСКА-София до следващото лято, но може да бъде пуснат още на полусезона за скромна сума, тъй като след няколко месеца Бодуров със сигурност ще си тръгне от “Армията”.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    0 0 Отговор
    Стареца едвам ходи но изпълнява заръката на бързоногото.
  • 2 Само Черноморец Бс

    2 0 Отговор
    Този Бодуров е едно голямо гюле Никога не е бил играч от висока класа
  • 3 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    нИ дИеЙтИе тЪй еее Бодура нашУ момчИе бИе,той наш е!