Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 13:53 1 828 2

Цветанов: Срамно е Левски да съди най-успешния си треньор (видео)

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • цанко цветанов

Заради това към момента не мислим да се връщаме в България

Цветанов: Срамно е Левски да съди най-успешния си треньор (видео) - 1
Снимка: БГНЕС

Срамно е Левски да съди Станимир Стоилов. Това заяви дългогодишният му помощник и герой от САЩ 94 Цанко Цветанов в ефира на Канал 3.

Асистентът на Стоилов разкри дали двамата отново биха работили в България. Според Цветанов, в момента Лудогорец няма реална конкуренция за титлата.

"Срамно е Левски да съди най-успешния си треньор. Защо го правят, при положение, че от клуба твърдят, че го искат отново на "Герена"? Трябва тях да ги питате. Мисля, че ние с Мъри и Саид Ибраимов достигнахме според мен едно високо ниво и искаме да продължим да се развиваме. Заради това към момента не мислим да се връщаме в България", каза Цветанов в ефира на телевизията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скромните герои

    4 2 Отговор
    Мъри, Ники, Илиан, 7:1

    Коментиран от #2

  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Скромните герои":

    Едни други скромни мога да ти изброим за едно 5:0! Та па не е само едно такова 5:0 тцтцтцтцттц......