Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 09:31 731 3

Тулуза гледа отблизо Стаси и Роберта

  • лудогорец-
  • роберта-
  • левски-
  • станислав иванов-
  • скаути-
  • мениджъри

Сред тези, които предизвикват интереса на чуждестранни клубове, е и Паулиньо

Тулуза гледа отблизо Стаси и Роберта - 1
Снимка: БГНЕС

В неделя Левски гостува на Лудогорец. Мачът в Разград е от 20:15 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Срещата, която може да доведе до разместване в класирането, ако сините спечелят, ще бъде наблюдавана от доста чуждестранни мениджъри и скаути. Сред тях ще са и представители на Тулуза, съобщава "Тема спорт". Те вече изгледаха мач на сините - срещу Славия в "Овча купел", който бе спечелен с 2:0. В него добро впечатление остави младокът Станислав Иванов, който вкара хубав гол след дълъг индивидуален рейд. Той ще продължи да бъде следен, както и Роберта. Двамата офанзивни играчи правят силна кампания.

20-годишният Станислав не е пропуснал и един шампионатен мач от началото на сезона. В 11 срещи е отбелязал 5 гола. Той е ползван от Хубчев предимно на десния фланг на нападението. На върха на атаката пък е 21-годишният холандец Роберта. Той е бил на игрището в 8 сблъсъка от първенството, като в тях е отбелязал 6 попадения. Интересното е, че когато Найджъл е поразявал противниковата мрежа, то Левски не е губил двубой - 5 победи и 1 равенство.

Сините обаче няма лесно да се разделят с играчите си, защото искат да запазят състава и да го усилват. Сред тези, които предизвикват интереса на чуждестранни клубове, е и Паулиньо. През лятото за бразилеца имаше оферта от швейцарския Лугано - поне така се похвалиха от този клуб, но Левски не я прие. Продаден бе единствено Давиде Мариани. Той премина в Шабаб АлАхли за 1,417 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 2 Отговор
    Че кой се интересува от ларнашките говеда? По-скоро идват да гледат стойностните футболисти на Лудогорец.
  • 2 Иво

    1 2 Отговор
    Стаси и Робърта!!! Звучи така, все едно идват да цанят два травестита за някой клуб в Амстердам.
  • 3 Меркел

    1 0 Отговор
    Може да им излезе късмета на момичетата.