Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 13:13 1 307 3

Генчев: Показахме, че сме 2-3 класи над Ференцварош

  • генчев-
  • ференцварош-
  • лига европа-
  • лудогорец-
  • победа-
  • класа
Генчев: Показахме, че сме 2-3 класи над Ференцварош - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев похвали футболистите си след категоричната победа с 3:0 при гостуването на Ференцварош в Лига Европа.

"Добър мач, даже много добър мач. Резултатът е много в наша полза. Преди мача казахме, че сме 2-3 класи над тях, резултатът го показва. Радостен съм. Мачът се разви, както искахме. Започнахме с ранен гол и продължихме да диктуваме играта. Бяхме направили стратегия за мача, исках да се възползваме от нашия опит, да достигаме с подавания до противниковата врата", обясни Генчев.

"Нямам информация Форстър да е вкарвал два гола в един мач, ще го попитам. Важното е да постигаме целта си - да побеждаваме. Миналия мач герой беше Кешерю, сега е Форстър. Хубавото е, че стартираме с две победи и шест точки. Ференцварош може би остава назад в борбата за следващата фаза. Очертава се битката да е между нас, ЦСКА (Москва) и Еспаньол", каза младият специалист.

"Щастлив съм, че Пламен Илиев доказа, че неслучайно е национален вратар и пази изключително силно. Имахме време на полувремето да говорим точно как трябва да реагираме в играта след почивката и какво да направим след червения картон", отбеляза Генчев.

"Гледам да изпълнявам моите задължения, както смятам за добре, всичко останало е в ръцете на ръководството на клуба. Неприятно е, когато имаме контузени футболисти, но имаме хора, които да ги заменят за мачовете, които ни предстоят. Tрудна е пренастройката от Европа към местното първенство. Най-хубавото е, че идва мач с Левски и стадионът отново ще е пълен", добави Станислав Генчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гер

    3 5 Отговор
    Не се самозалъгвай момченце, още сте далече от класен отбор, много далече...
  • 2 Лазар

    2 1 Отговор
    Гледах второто полувреме,и видях че маджарите нямат никакъв стойностен играч.отбор от нивото на Локо ПД,ЦСКА и Левски и дори по слаби.
  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КАК ЗАБРАВИХМЕ ,ЧЕ СЪДЛЬО ПРЕЧУКА МЕЖДУНАРОДНИЯ "ЛУДОГОРЕЦ" И В ПРЕДИШНИЯ ДВУБОЙ -ПО РАЗПОРЕЖДАНЕ !?!?!?