Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 07:36 1 949 2

Роналдо на църква преди мача с Интер

  • роналдо-
  • интер-
  • ювентус-
  • църква

"Бианконерите" изтръгнаха победата с 2:1, а гол на португалеца беше отменен поради засада

Роналдо на църква преди мача с Интер - 1
Снимка: instagram

Мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо беше изловен от папараците на излизане от църква в Торино ден преди сблъсъка на върха в Серия А срещу Интер в Милано.

"Бианконерите" изтръгнаха победата с 2:1, а гол на португалеца беше отменен поради засада. Успеха на торинския гранд донесоха аржентинците Пауло Дибала и Гонсало Игуаин, а почетно за Интер от дузпа се разписа сънародникът им Лаутаро Мартинес.

Компания на Роналдо при посещението в църквата направила половинката му Джорджина Родригес. Двамата се опитаха да бъдат незабелязани, но това не се случи.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Риана

    2 1 Отговор
    Няма лошо, португалците и те се славят със своята набожност, може би си изповяда греховете...!
  • 2 Иван

    2 1 Отговор
    Ивайло, пиши се черква не църква, но в западна България не ви е ясно. Черква е сградата, а църква е хората от религията. Отивам на черква и съм от православната църква.