Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 06:53 1 273 1

Ювентус подготвя оферта за Канте през зимата

  • челси-
  • нголо канте-
  • ювентус-
  • трансфер

Готови са да извадят 80 милиона евро, за да си осигурят неговите услуги

Ювентус подготвя оферта за Канте през зимата - 1
Снимка: shutterstock

Шампионът на Италия Ювентус е готов да отправи предложение за трансфер на халфа на Челси Нголо Канте, твърди “Дейли Мейл”. Лично треньорът на торинци Маурицио Сари настоява за неговото привличане. Двамата работиха заедно през миналия сезон на “Стамфорд Бридж”, където италианският специалист неизменно залагаше на халфа, като го пусна на терена в 53 мача, в които той се отчете с пет гола и четири асистенции.

Макар Юве да разполага с доста играчи в центъра на терена, в клуба смятат, че Канте би донесъл още класа в организацията на играта и са готови да извадят 80 милиона евро, за да си осигурят неговите услуги.

28-годишният халф има договор с Челси до 2023 година. От началото на сезона обаче той не играе редовно заради контузия в глезена, която го мъчи.

Лондончани обаче имат забрана за привличане на нови футболисти през този сезон, така че трудно ще се разделят с толкова ключов футболист и от Юве трябва да извадят някаква впечатляваща ферта, за да убедят шефовете на “Стамфорд Бридж” за подобен ход.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зидан

    1 0 Отговор
    Нещо сте в грешка ,Канте идва в Реал Мадрид през лятото