Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 17:28 1 056 0

Пламен Илиев: Левски не успя да ни изненада

  • илиев-
  • лудогорец-
  • левски-
  • изненада-
  • спокойствие-
  • дерби

"Победата няма как да ни даде спокойствие, защото са минали само 12 мача", смята националният страж

Пламен Илиев: Левски не успя да ни изненада - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев остана доста доволен от успеха над бившия му тим Левски с 2:0. Той даде своето мнение след края на мача и заяви, че "сините" не са изненадали шампионите.

"Играхме доста добре целия отбор. Не допускахме пространства, отбелязахме два гола и победихме закономерно. Не мисля, че ни изненада съперникът. Излязохме пределно мотивирани и се радвам, че победихме. Ние си гледаме нашия отбор и да побеждаваме всеки един противник. Нормално е понякога да се допускат голове, но всеки помага в защита", каза Илиев.

"Победата няма как да ни даде спокойствие, защото са минали само 12 мача, има още много срещи."

"Нямам проблем с публиката на Левски, нормално е когато се губи да са ядосани", добави стражът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА