Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 14:25 950 0

Титуляр на ЦСКА ще е аут за месец

  • бикел-
  • контузия-
  • операция-
  • цска

На Жанио Бикел му предстои операция

Титуляр на ЦСКА ще е аут за месец - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА разбра доста неприятна новина. Един от титулярите на тима – Жанио Бикел, ще бъде извън игра за един месец, пише „Тема Спорт“.

На вътрешния халф предстои операция на рамото, която ще го извади от строя за предстоящата серия от четири поредни тежки гостувания на Локомотив (Пловдив), Етър и Черно море за първенство и Арда (Кърджали) за Купата на България.

Бикел получи травмата си в последния двубой с Витоша (Бистрица), когато бе заменен на почивката от Рубен Пинто. Той не замина с “червените” на лагера в Банско, като до края на седмицата ще бъде опериран в столична клиника. Възстановяването му ще отнеме месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА