Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 12:30 2 925 2

Новият треньор на ЦСКА: Ще играем нападателно, не искам да говоря за Бодуров

  • цска-
  • новият треньор-
  • ще играем нападателно-
  • не иска да говори за бодуров

Милош Крушчич процедира като Люпко Петрович

Новият треньор на ЦСКА: Ще играем нападателно, не искам да говоря за Бодуров - 1
Снимка: cska.bg

Новият старши треньор на ЦСКА Милош Крушчич заяви след контролата с Пирин (Благоевград), че той ще опита да наложи на футболистите си да играят нападателен и агресивен футбол. Крушчич подобно на предшественика си Люпко Петрович, отказа да коментира подробности относно проблемите с капитана на отбора Николай Бодуров.

''Тази проверка беше много добра срещу добър съперник като Пирин. Играхме след три дни тежки тренировки в Банско. Най-важното беше всички да са здрави и готови за следващия мач срещу Локомотив (Пловдив)'', заяви Крушчич след края на мача пред журналистите.

''Всичките ни футболисти са добри. Опитваме се да играем агресивен и нападателен футбол. Ще видим на терена дали ще се получи''.

Попитан за Бодуров, Крушчич отговори така: ''И Люпко Петрович го каза - по тази тема много се изговори. Аз не искам. Други трябва да говорят. Бодуров е добър футболист, но не искам да говоря''.

''Мислите ми са само за тима и какво трябва да правим на терена. Какво се пише и говори, какво може да стане или да не стане - не ми влияе'', заяви още сърбинът.

''Всички дадоха максимума днес, това е важното. Доволен съм от всички играчи”, завърши той


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.