Last news in Fakti

15 Октомври, 2019 14:28 1 219 0

Спас Делев пропуска мача с Левски

  • делев-
  • левски-
  • контузия-
  • арда

Звездата на Арда Кърджали е измъчван от болки в адукторите

Спас Делев пропуска мача с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Една от звездите на Арда (Кърджали) може да пропусне гостуването на Левски в събота. Нападателят Спас Делев продължава да е измъчван от болки в адукторите и вероятността да излезе срещу “сините” е доста малка. Бившият национал не взе участие в последния мач преди паузата в шампионата - загубата от Дунав.

Делев не е водил пълноценни занимания с новака в елита. От вчера кърджалийци започнаха своята подготовка за визитата на Левски. След малко очакваната издънка срещу Дунав настроението е леко минорно, но в тима вярват, че могат да си тръгнат с актив от “Герена”, пише "Тема Спорт".

Старши треньорът Стамен Белчев все още не е решил на кого да повери атаката за гостуването в София. Елиша Сам бе централен нападател срещу Дунав в Русе, но не впечатли с изявите си и е твърде вероятно Белчев да заложи на Радослав Василев, който остана на пейката срещу “драконите”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА