Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 14:28 2 567 1

Нов скандал! Биха съдия в Гоце Делчев

  • пирин гоце делчев-
  • пирин-
  • джугданов-
  • мълчанков-
  • бой-
  • деца-
  • родители-
  • скандал

Родители, ръководители и футболист на Пирин Горе Делчев скочиха на Йордан Воденичаров

Грандиозен скандал взриви визитата на юношеската формация на Пирин (Благоевград) от набор 2003 срещу съименниците от Гоце Делчев. Треньорът на домакините Радослав Джугданов и клубният президент Атанас Мълчанков, активно асистирани от родители, нахлуха на терена да бият рефера от Сандански Йордан Воденичаров, по прякор Зелето, и помощниците му Венелин Иванов и Феим Мусанков.

Грозните сцени се разиграха в началото на второто полувреме след гола, с който гостите поведоха в резултата. В продължение на няколко минути подивелите ръководители на неврокопчани разнасяха главния съдия по игрището с претенции да отмени попадението заради фаул в атака, пише "Струма". Видимо стресираният арбитър намери кураж да вдигне червен картон на нападателите си и да ги прати на трибуните, но не посмя да прекрати двубоя, който "орлетата" спечелиха с 3:1.

„Случаят е много неприятен, в един момент стана направо страшно, но не е моя работа да го обсъждам. Затова си има длъжностни лица. Спрямо мен и моите футболисти от тяхната пейка не са проявявали агресия. Противниковите играчи влизаха здраво, на границата на грубостта, но рядко я прекрачваха. Ние търсим точно такива мачове, да ни оказват по-голяма съпротива, каквато в досегашните двубои не сме имали. Ако не бяха ексцесиите, домакините можеха и да не загубят тази среща”, коментира наставникът на благоевградчани Радослав Митревски.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вили Вуцов

    2 2 Отговор
    Що не съм бил там че да му издърпам ушите.