Last news in Fakti

21 Октомври, 2019 14:16 3 311 3

Реал Мадрид уволнява Зидан?

  • зенедин зидан-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • галатасарай

При загуба на Белия балет от Галатасарай

Реал Мадрид уволнява Зидан? - 1
Снимка: БГНЕС

Второто присъствие на Зинедин Зидан в Реал Мадрид може да се окаже пълен крах за френския специалист. Според последните слухове наставникът може да бъде уволнен още утре, вторник, 22 октомври.

При загуба на Белия балет от Галатасарай в груповата фаза на Шампионската лига Зинедин Зидан може да се счита за пътник. Реал Мадрид гостува в Истанбул от 22 часа.

В шампионата на Испания клубът е на една точка от лидера Барселона, но в Шампионската лига отборът има само един пункт и е на последно място в Група А след загуба и равенство досега.

Ръководството на Реал Мадрид обаче е притеснено и от настроението вътре в съблекалнята, където доверието към Зинедин Зидан постепенно угасва.

Mundo Deportivo съобщава, че клубът вече има списък в потенциални кандидати. Сред водещите имена са Жозе Моуриньо и Масимилиано Алегри. И двамата в момента нямат работа като треньори. Португалецът вече беше начело на клуба в периода 2010 - 2013 година.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    4 1 Отговор
    Нищо ние ще го назначим на мястото на оня некадърник Боби Михайлов.
  • 2 ДДРОнегг

    6 0 Отговор
    Разликата е , че в първия му мандат беше Роналдо, а сега хем го няма , хем оставиха само куци коне !!!
  • 3 Жоро

    0 0 Отговор
    Дреме му на темето.По добре да се махне от тоя куц отбор.