24 Октомври, 2019 13:40 1 188 5

Борисов и Кралев върнаха Шампионската купа на "Лаута"

  • бойко борисов-
  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • красен кралев

Купата бе връчена на собственика на ПФК Локомотив 1926 Христо Крушарски

Борисов и Кралев върнаха Шампионската купа на "Лаута" - 1
Снимка: lokomotivpd.com


Шампионската титла от 2004 година се завръща на "Лаута". Това стана факт със съдействието на Бойко Борисов и Красен Кралев.

Ето какво пишат от официалния сайт на Локомотив Пловдив:

Шампионската купа на Локомотив ще се завърне у дома! Това стана факт тази сутрин в Министерски съвет!

Титлата от 2004 година ще бъде отново на „Лаута“ със съдействието на министър-председателят Бойко Борисов, министърът на спорта Красен Кралев и кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

Купата бе връчена на собственика на ПФК Локомотив 1926 Христо Крушарски, който в компанията на Георги Иванов, Христо Бонев и Атанас Узунов горещо благодари за жеста от страна на премиера.

Трофеят ще бъде донесен днес на стадиона в 16:00ч. ПФК Локомотив кани всички желаещи, които искат да се докоснат отново до него, да заповядат на стадиона!

Нека посрещнем Купата заедно!


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    2 0 Отговор
    Ще ида да барна и аз желязото
  • 2 Кандидат за кмет

    5 0 Отговор
    То бива, бива ама чак толкова не бива, елементарен "бай ганьовки PR"
  • 3 купени

    3 0 Отговор
    С кой треньор?!Времето на мутрите ....
  • 4 Хахахахах това добре

    6 0 Отговор
    А знаете ли че в София на Красно село ще режат лентите за откриване на метрото без да е готово 😂 и след изборите го затварят за да го довършат ! Това какво е питам аз ?
  • 5 Docenta

    0 2 Отговор
    Бойко е новият бай тошо,възражда всички проекти на бкп с европейски пари за свойте партийци и все повече ни сближава с москва.Затова трябва да си годи