24 Октомври, 2019 14:11 1 748 4

Борисов поздрави ръководството на БФС

  • бойко борисов-
  • футбол-
  • бфс

Надявам се новите хора да обърнат внимание на детско-юношеския футбол

Борисов поздрави ръководството на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът на България Бойко Борисов отново коментира случващото се в БФС. Лично той поиска оставката на Борислав Михайлов след расисткия скандал по време на евроквалификацията с Англия.

"Чест прави на цялото ръководство на БФС, че си подадоха оставките. Надявам се новите хора да обърнат внимание на детско-юношеския футбол", заяви Борисов пред bTV.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    1 1 Отговор
    Добре че беше бойко и футбола да оправи.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 PE6OGOLF4E

    1 1 Отговор
    ...хора разберете,че тука в БГ нищо не се постига с дипломация,за съжаление разбира се,само с твърда ръка нещата се случват--в този контекст,разбира се,че някой трябваше да сложи точка на футболният ни упадък...,да ли ще е Бойко или някой друг,няма значение,точката трябваше да я има....
  • 4 тъп си

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Село":

    ..еми "село" ти трябва най-добре да знаеш,нали си селяк..,пий си ракийката и да почистиш обора...,