25 Октомври, 2019 06:39 1 216 0

Станислав Генчев: Eдна загуба не променя нищо

  • лудогорец-
  • станислав генчев-
  • еспаньол-
  • лига европа

Победата на Ференцварош срещу ЦСКА Москва може да се окаже добре за нас

Станислав Генчев: Eдна загуба не променя нищо - 1
Снимка: БГНЕС


Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев сподели, че не е изненадан от стила на игра на Еспаньол и не се е заблуждавал, че днешният мач ще бъде лесен за българския шампион. “Орлите” загубиха с 0:1 домакинството си на испанския тим.

“Никой от нас не се е заблуждавал, че мачът ще бъде лесен. Знаехме, че ще бъде трудно. Първата грешка, която допуснахме в отбрана, беше използвана от противника. Не успяхме да достигнем до завършващ удар и да вкараме гол. Очаквахме този начин на игра. Коригирахме позициите на футболистите и през второто полувреме нещата се получаваха по-добре. Играем срещу добър отбор, който ни пресираше добре. Нямаше как всичко да мине перфектно. Стартирахме добре в групата. Имаме шест точки и една загуба не променя нищо. Надяваме се, че накрая ще успеем да се класираме. Победата на Ференцварош срещу ЦСКА Москва може да се окаже добре за нас”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА