Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 16:14 1 585 2

Левски наложи забрана на фенове

  • левски-
  • фенове-
  • ръководство

В централния сектор вече "няма да бъдат допускани знамена, тъпани, мегафони, пиротехнически изделия и други предмети, предполагащи организирането на хореография"

Левски наложи забрана на фенове - 1
Снимка: БГНЕС

Левски забрани съществуването на ултрас трибуна в сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Ръководството на "сините" обяви чрез клубния уебсайт, че в централния сектор вече "няма да бъдат допускани знамена, тъпани, мегафони, пиротехнически изделия и други предмети, предполагащи организирането на хореография".

Както е известно, две от фен-групите "Южна Дивизия" и "Синя Хунта" се преместиха в блок 5 на централния сектор под името "Ултрас Левски" заради проблеми с други привърженици в сектор "Б".

"Левскари, от предстоящата в четвъртък, 31.10, домакинска среща срещу Дунав в сила влизат нови правила относно пропусквателния режим в Сектор "Strabag" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". На официалната трибуна няма да бъдат допускани знамена, тъпани, мегафони, пиротехнически изделия и други предмети, предполагащи организирането на хореография.

Очакваме ви с шалове в ръка и облечени в любимите си клубни артикули, за да подкрепим заедно "сините"! "Само Левски!", съобщават от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    9 2 Отговор
    Язвата трябва да се изреже..Тумора "Запад" също?
  • 2 ужас

    6 0 Отговор
    Изобщо не трябва да се допускат на стадиона. И никакви аудио усилващи устройства и вувозели, зорни, тъпани и пищялки. Ние отиваме да гледаме футбол , а не да ни надуват главите в продължение на 2 часа.