Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 07:38 3 856 10

Феновете на Левски отговориха на ултиматума

  • левски-
  • фенове-
  • ръководство
Феновете на Левски отговориха на ултиматума - 1
Снимка: Facebook

Феновете на Левски от фракцията “Ултрас Левски”, които в последно време посещават мачовете на “сините” в Сектор “А” на стадион “Георги Аспарухов”, отговориха на ултиматума, поставен от ръководството.

Както е известно, шефовете на клуба забраниха внасянето на знамена, тъпани, мегафони и пиротехнически изделия в сектора, както и правенето на каквито и да е хореографии. Привържениците обявиха, че ще се съобразят с новите правила, но ще продължат да гледат мачовете на “сините” от същите места, както и досега.

Ето какво написаха те във Фейсбук:

По повод многобройните запитвания, които получихме в последните часове във връзка с оповестените правила и наредби от ПФК Левски за посещение на мачове в Сектор А, искаме да внесем следната яснота.

Ултрас Левски няма да промени своето местоположение и то остава добре познатото - Блок 5.

Приветстваме всякакви опити на ръководството да развива нашия любим клуб и след като то видя в лицето на мегафон, тъпан и знамена пречка за бъдещата визия на централната трибуна, то ние искаме да заявим, че нито една от тези липси не ще попречи на нашите песни да ехтят на стадион Георги Аспарухов. Даже можем да ви уверим, че ще станат още по-сърцати и гласовити.

Когато като ръководство твърдиш, че няма да се намесваш във фенските конфликти, но взимаш странно решение в странен момент, рязко ощетяващо една от страните, то такова решение може да бъде определено само и единствено като недалновидно. Решение, което поражда множество други въпроси, предвид някои доста по-пресни и наболели проблеми, но с нетърпение очакваме и следващите стъпки на ръководството в борбата за връщането на любимия ни отбор там, където му е мястото.

Затова Ултрас Левски приканва сините редици за пълна мобилизация и масово посещение на предстоящите срещи. Независимо в коя част на стадиона, мястото на феновете е в нашия дом! За всички онези, които посещават домакинствата заедно с нас в Блок 5 и сега са разколебани - чакаме ви на същото място, заредени с още повече дух и сърце!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 мнение

    5 0 Отговор
    решението нито е странно нито е недалновидно. Това е най малкото което може да се направи.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 дедо

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    По-добре говедо, отколкото прасе което яде собствените си изпражнения и пита за още!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ДДРОнег

    1 2 Отговор
    Странно и глупаво решение, което може да бъде атакувано в съда, за дискриминация, щом е само за едните, а не е задължително и за другите !!!
  • 9 Пене

    4 1 Отговор
    Този тумор трябва да бъде изрязан.
  • 10 💙💙💙

    3 0 Отговор
    Един път и Левски да бъде светъл пример. Дано върнете нормалните хора по стадионите и да престанат да мислят в западните страни, че в нашите стадиони виреят само лумпени. БРАВО!!!!!!!!!!