Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 20:46 1 670 2

Данчо Юруков постави мястото на ЦСКА 1948

  • йордан юруков-
  • цска 1948-
  • футбол

Треньорът дебютира с успех като старши треньор на ЦСКА 1948 - 4:0 срещу Нефтохимик

Данчо Юруков постави мястото на ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Йордан Юруков дебютира с успех като старши треньор на ЦСКА 1948 - 4:0 срещу Нефтохимик в среща от 13-ия кръг на Втора лига. Тимът обаче изостава с една точка от лидера в момента - Септември (София). За последно той работеше в школата на Лудогорец. Преди време той бе помощник треньор на "червените", когато начело на тима беше Валентин Илиев.

"Събитията се развиха много динамично. Нямаше как да откажа на ЦСКА. Беше време да получа такъв шанс като треньор и нямам право да го изпускам. В тима съм от първия ден в окръжната група и познавам отлично обстановката. Познавам и сегашните футболисти, така че не виждам проблем в това отношение. Сезонът е дълъг, ЦСКА има време да навакса и да завърши на първото място", каза пред "Хоризонт" Йордан Юруков.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Терориста

    0 6 Отговор
    Не разбрахте ли че колкото и да побеждават никога няма да играят в по,Горна дивизия.

    Коментиран от #2

  • 2 Роско

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Терориста":

    Точно така. Ще вземат да влязат и тогава, ако имат повече фенове, джуджето ще си върне отбора в Ловеч и ние оставаме само с един гол...