Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 20:00 1 721 0

Шефовете на Милан се събраха за бъдещето на клуба

  • милан-
  • шефове-
  • ръководство-
  • футбол

Фокусирани сме върху привличането на млади футболисти

Шефовете на Милан се събраха за бъдещето на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Преди броени часове се е състояла среща на всички акционери на Милан в базата на клуба. Изпълнителният директор на „росонерите” – Иван Газидис, също е присъствал и говори пред журналисти за изминалото събитие.

Някогашният шеф в Арсенал призна, че клубът възнамерява да работи още по-здраво, за да може Милан отново да е сред елитните отбори в световния футбол, както и за амбициите на трансферния пазар.

„Фокусирани сме върху привличането на млади футболисти. Това не означава, че няма да инвестираме в опитни играчи, както взехе Игуаин през миналото лято. Нуждаем се от време, за да се надигнем. Не искаме да хвърляме голям финансов ресурс само и само да вземем някой, а да е умна сделка”, завърши Газидис.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА