Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 09:28 1 582 2

Левски плаща 850 000 евро за Найджъл Робърта

  • найджъл робърта-
  • левски

На няколко вноски

Левски плаща 850 000 евро за Найджъл Робърта - 1
Снимка: levski.bg

Найджъл Робърта е най-скъпата лятна покупка на Левски. Според различни източници "сините" ще платят 850 хиляди евро (1 700 000 лева) на втородивизионния холандски Камбуур за правата на младия футболист, пишат колегите ни от "Тема спорт".

Сумата трябва да бъде платена на няколко вноски. Левски е дал достатъчно гаранции, че е изряден платец, тъй като финансовото реноме на българския клуб сред футболните среди в Европа не бе никак добро. При предишни ръководства често се бавеха плащания както към клубове, така и към посредници, а впоследствие и към самите футболисти.

Именно Робърта е футболистът, който е бил най-желан от новото треньорско ръководство. Нападателят пристигна на сравнително късен етап от лятната селекция, защото вековниците дълго време са сваляли от цената, която първоначално е била доста над 1 милион евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🐵🐵🐵🐵🐵

    1 2 Отговор
    🙉🙈🙊🙈🙊🙉🙈🙊🙉🙈🐒💰💰💰💰💰
  • 2 🐮🐷🐑

    1 0 Отговор
    Питам се до колко трябва да си затънал в собствената си простотия, че да играе тъмнокож футболист в любимия ти отбор и ти пак да цвъкаш расистки намеци. Днес трудно ще се намери успешен спортен клуб, в който да не се изявяват негри. И най-много скачат, и най-бързо тичат, та и в бокса са водещи. Просто са си печени и си могат хората. Може би на някои им е много мъчно, че бившата им ги е зарязала заради негър. Надявам се да е от ревност.