Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 13:02 1 702 1

Евакуираха ЛеБрон Джеймс от дома му

  • леброн джеймс-
  • лос анджелис лейкърс-
  • баскетбол-
  • пожар-
  • калифорния
Евакуираха ЛеБрон Джеймс от дома му - 1
Снимка: БГНЕС

Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс и семейството му е трябвало да се евакуират от дома си заради разрастващите се горски пожари в Калифорния. Това написа самият той в профила си в Туитър.

Звездата на Националната баскетболна асоциация сподели съдбата на хиляди други хора, които са били изведени през нощта от домовете си от пожарните екипи, борещи се с огъня. Към момента има информация за поне 10 000 жилищни и индустриални сгради, които са били евакуирани.

По данни на местните медии стихията е застигнала част от най-луксозните имения в района на Лос Анджелис и част от тях са напълно изпепелени.

Въпреки сериозните проблеми, които има, Джеймс по всяка вероятност ще играе в следващия мач на Лейкърс, който е тази нощ като домакин на Мемфис Гризлис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    1 0 Отговор
    САЩ евакуират 1 човек, така както България не ще цяло село при наводнение.