Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 13:29 11 837 8

Макгрегър: Охраната на Путин е най-добрата в света

  • конър макгрегър-
  • путин-
  • охрана

Охранителите му тестваха съдържанието на бутилката за отрова, както се прави с всеки подарък

Макгрегър: Охраната на Путин е най-добрата в света - 1
Снимка: Twitter

Звездата в бойните спортове Конър Макгрегър разказа интересна случка от срещата си с руския президент Владимир Путин по време на финала на световното първенство по футбол през 2018 година. Ирландският здравеняк, който има своя собствена марка уиски, решил да подари първата бутилка от специалната лимитирана серия именно на руския държавен глава. Тогава обаче се сблъскал с изключително изрядните гардове на Путин, когато определя като свой добър приятел.

Макгрегър беше на финала в Москва (б.р. - Франция победи Хърватия с 4:2) по покана на руския президент.

Макгрегър: Охраната на Путин е най-добрата в света
Снимка: Twitter

"Гостувах на Путин в Москва и донесох първата бутилка специално за него. Но неговата система за сигурност е най-добрата в света. Охранителите му тестваха съдържанието на бутилката за отрова, както се прави с всеки подарък за Влади (б.р. - така нарича Путин ирландецът). Сигурен съм обаче, че след тези проби, той е опитал от уискито ми и е останал доволен", коментира Конър, който при посещението в Москва за финала на Световното каза за руския президент, че е един от най-великите лидери на нашето време.

"Охраната на Путин гледаше бутилката дълго време. Подарих му я, но те веднага я дръпнаха от ръцете му. Заради протокола на охраната не успяхме да си кажем "наздраве" с Влади", каза още Макгрегър.

Макгрегър: Охраната на Путин е най-добрата в света
Снимка: Twitter

Сега Конър отново е в Москва, където по него летят бутилки, дагестанци го причакват да го бият, но на ирландеца не му пука. След като обяви завръщането си в ММА, Макгрегър не слиза от заглавията. Първият му мач след дългото наказание е планиран за 18 януари в Лас Вегас.

В руската столица той нарече местния любимец Хабиб Нурмагомедов "страхливец", въпреки че бе тотално надигран и победен от него преди година в клетката на UFC. В отговор група дагестанци го причакаха пред хотела в Москва, където е отседнал, за да му потърсят отговорност.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хасан ал кюмюр ибн Катран и Сажди

    8 4 Отговор
    Готина статия, изключвам коментарите на гн. Циганина! А за Уискито съм сигурен че "Влади" не е опитал дори не е подушил *!!

    Коментиран от #4

  • 4 Разбирач

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан ал кюмюр ибн Катран и Сажди":

    Уискито не е за азиатски женчовци
  • 5 Алфа Вълкът

    8 24 Отговор
    АХАХАХА, вижте Вовата как се е ухилил до уши, кога пак ще се срещне със звезда от Щатите?
    Самият Тръмп е холивудска звезда, а другаря ПУТИн е най-обикновено ченге!

    Коментиран от #8

  • 6 миш

    17 9 Отговор
    Айде да не сравнявате безмозъчни биячи с президент на велика държава и стига с тия звезди и съзвездия.
  • 7 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    АНДРОПОВ ГО ОТРОВИХА СВОИТЕ ,НО НЯМА РАЗСТРЕЛЯНИ РУСКИ ВОЖДОВЕ НА ВЪРХА ...САМО ЕДИН ОТРОВЕН !?!?!? В САЩ Е МАЛКО ПО -ЛИНКЪЛНО РАЗЛИЧНО И... !!!!!!
  • 8 БогатиР

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    АГААААНЦЕ