Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 13:01 1 108 1

Левски търси нов плеймейкър

  • левски-
  • петър хубчев-
  • селекция

Мазурек може да напусне тима през зимата

Левски търси нов плеймейкър - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев иска отборът да повиши качеството на халфовата си линия през зимата.

Той търси разиграващ полузащитник, който да действа и в ролята на плеймейкър, пише "Тема Спорт". В началото на сезона на "Герена" разполагаха с такъв - Давиде Мариани. Швейцарецът започна много силно кампанията и в 6 мача вкара 6 гола. Това бе достатъчно за арабския Шабаб Ал Ахли да извади 1,417 милиона евро за правата му.

Давиде трябваше да бъде заместен от Франко Мазурек, както и от върнатия по спешност в състава португалец Филипе Нашименто. Нито един от двамата обаче не успява да "влезе в обувките" на Мариани. Сумарно те имат 4 гола през кампанията.

Припомняме, че вчера се появиха информации, гласящи че именно Мазурек може да напусне тима през зимата. Интерес към него има от страна на гръцкия гранд Панатинайкос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    1 0 Отговор
    Имам чувството,че тази статия се копира в последните 10 години, като се сменят само имената на футболистите....