Last news in Fakti

31 Октомври, 2019 13:44 1 151 3

ЦСКА търси футболисти в чужбина

  • цска-
  • селекция-
  • чужденци-
  • стойчо стоилов

Стойчо Стоилов ще гледа на живо двама играчи

ЦСКА търси футболисти в чужбина - 1
Снимка: ПФК Черно море

ЦСКА вече работи усилено по зимната селекция и за целта наблюдава футболисти, съобщава БЛИЦ. На записи шефове на „червените” са изгледали петима играчи, а Стойчо Стоилов ще пътува в чужбина, за да види и на живо двама от тях.

Според непотвърдена информация в плановете на клуба са попаднали двама южноамериканци, холандец, французин и испанец. Това са двама офанзивни халфа, централен защитник, десен бек и ляво крило. Очаква се през декември и януари ЦСКА да се подсили с две нови попълнения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойчо шестте патрона

    4 0 Отговор
    Къв специалист е тоя ¿¿??????????????? Джуджето....... Абе въобще не ми се коментира!!!! После, ми Той Националния за нищо не става!!!!!!!!! Тия са за Трепане, Особено единия.
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    3 0 Отговор
    Пак дебнат куцо и сакато свободни агенти тцтцтцт.....Аз съм изненадан от НЕ адекватното поведение на Г.Ганчев в момента предвид какво е правил за спорта!?!?
  • 3 Кико

    3 0 Отговор
    Нека гледат, после ние защо гледаме националния отбор по телевизията...