Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 21:20 4 414 9

Росен Кирилов: Отрязаха ни главата с ЦСКА

  • цска-
  • етър-
  • росен кирилов

Нямаше да ни вкарат 2 дена гол

Росен Кирилов: Отрязаха ни главата с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Етър (Велико Търново) Росен Кирилов бе силно разочарован от загубата на неговия тим с 0:4 от ЦСКА-София. Специалистът е на мнение, че поражението не е заслужено и червеният картон на Здравко Илиев се е оказал решаващ. Според треньора решенията на главния съдия са повлияли на изхода от двубоя.

“Причина за поражението основно е червеният картон и ситуациите, които пропуснахме. На полувремето, ако някой ми беше казал, че ще го загубим с 0:4, щях да го обявя за абсолютно луд, но това е футболът. Трябваше да отбележим днес. Всичко вървеше по план, но после се объркаха нещата. Първият жълт картон не съществуваше за мен. Не може на един отбор, който да заслужава да спечели, така да му отрежеш главата. До 15 минута съдията ни нашари с жълти картони. Играехме по-добре и не се виждаше как ЦСКА ще вкара гол. От сега нататък ще се опитаме да вземем повече точки. Можеше да сме няколко позиции по-нагоре, но изпуснахме много мачове. Имахме и доста контузени - това повлия зверски. До червения картон стояхме много добре и мисля, че щяхме да имаме още ситуации. Не заслужавахме такъв резултат. Ние ще подобряваме играта си и на никого няма да му е лесно срещу нас”, каза Кирилов.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6926

    6 12 Отговор
    Напълно прав.
  • 2 Да да

    2 3 Отговор
    Ганди така е.
  • 3 Говедо

    6 3 Отговор
    Първият жълт картон е в 26 минута.Първото полувреме ,каттоните са 2/2 ?!
  • 4 Лазар

    2 2 Отговор
    Така смениха Сталев и нищо,всичко си продължава по стария начин.А сватбата е наи корумпирания съдия в бг.никога няма да имаме честен футбол,но такава ни е и държавата.
  • 5 ssaev

    10 0 Отговор
    Росене, Росене... коментираш мача сякаш по същото време си бил на друг стадион! Здравко Илиев бе не за втоди жълт, а за директен червемн картон. Виж влизането му! И ЦСКА загуби в Пловдив след гол от явна засада, но причнината за загубата бе в пропуските, които направи. Същото важи и за Етър. Младенов и Боджаж трябваше да вкарат поне едно от положенията и мачът щеше да е друг. Но като класа ЦСКА е далеч над Етър. Това бе причината за победата на "червените".
  • 6 Кико

    1 0 Отговор
    Росен, плачеш като Манолова, все някой друг е виновен. Просто отборът ти отстъпва в пъти от ЦСКА!
  • 7 Шлякен

    1 2 Отговор
    Росчоууу,ти ако беше треньор нямаше да пассеш патки у Търнуо!Ти чувал ли си ,че резултата от мача се брои не на полувремето а,след края на мача!?И картоните са част от играта,ти просто нямаш идея какво да прави отбора ти след като допусне гол,айде марш да си пасеш патките!
  • 8 Карачанаков

    0 0 Отговор
    Май се повтори миналогодишния мач
    И Росен да не се прави на утрепан.
    ЦСКА се разходима до Търново.
  • 9 Лошо

    0 0 Отговор
    Тоя е по-тъп и от Томаш.