Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 07:31 3 272 0

Спасиха от линч бивш играч на Ботев Пд (ВИДЕО)

  • ботев пловдив-
  • индонезия-
  • диого кампос-
  • погром-
  • фенове-
  • ултраси

Бразилецът и неговите съотборници бяха спасени от местната полиция

Спасиха от линч бивш играч на Ботев Пд (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Ботев Пловдив Диого Кампос участва в доста злополучен мач със своя настоящ отбор Персебая от индонезийското първенство. Бразилецът и неговите съотборници бяха спасени от местната полиция, за да не бъдат линчувани от своите фенове.

Както вече съобщихме, стотици фенове на Персебая побесняха след поредната загуба на отбора, който отстъпи с 2:3 от ПСС в мач от 25-ия кръг на шампионата.

Диого Кампос дори вкара втория гол в мача за Персебая от дузпа в 76-ата минута. Той се оказа недостатъчен.

След последния съдийски сигнал феновете нахлуха на терена и започнаха да хвърлят предмети. Само бързата реакция на полицията спаси играчите, които бяха отведени в бронирани коли. Разбеснелите се привърженици обаче не се успокоиха и започнаха да чупят части от стадиона и да ги палят.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА